Jävla Skit Fot!

Hej på er allesammans!
idag har jag haft en jävligt otur.. på gympan idag så körde vi styrka och kondition, Och när jag var på "spring"-stationen, så sprang jag och trampade snett med hela vikten på den foten och jävlar va det gjorde ont! Så nu går jag runt med ett bandage..
Men ja så jag har hoppat runt i skolan idag och inte förrens i slutet av dagen när jag skulle hem så hade skolsköterskan kommit tillbaka och då så gick jag till henne och så fick jag det bandaget jag har.. Men ja och så hade vi No och då fick vi svar på ett häfte om Matspjälkingen. Men ja och sen hade vi lunch och så sen hade vi svenska och då läser vi en bok tillsammans allihopa. Och så hade vi matte till sist, och där fick vi reda på vårat test i gjorde i början av terminen..
Men ja så senare idag ska jag upp till mormor och sova där. Men ja vi höres när jag har tid!

dagens låt! <3

ÄR:

försenad veckans blogg

Ursäkta mig!
Jag har helt och hållet glömt bort att göra veckans blogg..  Men här kommer dem i alla fall-
Vinnarna:
http://isaloll.blogg.se/
http://mezos.blogg.se/
http://fridahagstrom.blogg.se/
http://kindeer.blogg.se/

 

Du behöver bara göra så här :

 • Du måste skriva in din bloggadress + namn.

 • Skriv Jag är med, eller något liknande.

 • Skriv om du ökat chansen.

Och om du vill öka chansen att vinna :

 • Gilla inlägget på bloglovin. (HÄR)

 • Eller/och Följa min blogg på bloglovin. (HÄR) det blir enklare att se när vinnarna kommer upp!

ANDRA KOMMENTARER SOM ITNE TILLHÖR VECKANS BLOGG SKRIVER NI I DET INLÄGG ÖVER ELLER UNDER, TACK! :)

LOTTAS UT DEN 8/10 ! KOM IGEN!

 


TrissLott!

Hej hopp!
För rätt så länge sedan bestämde jag och mamma att vi skulle börja med att köpa en trisslott varje torsdag :) Men det blev aldrig av för vi glömde bort hela tiden men jag kom på det här om dagen och så sa vi att vi tar och köper det på Torsdag så nu köpte vi två stycken :) Så när mamma kommer hem senare så ska vi skrapa! Ni får hålla tummarna för oss att vi vinner! :D Skulle bli kul.
Men vi bästämde även att allapengar vi vinner lägger vi undan i en burk så vi sparar hela tiden. Så kanske nästa sommer så hittar vi på något riktigt sköjjigt! :)
google-bild

JAG VILL SPELA PIANO!

Hej hopp!
Nu så har jag precis ätit och alldeles snart så ska jag och Klara gå hem till henne och så ska vi öva på låten :)
Men ja idag i skolan har det varit kul! Ja och först hade vi engelska, då såg vi på den där jävligt hemska filmen, JAG VILL INTE SE DEN! Men ja och sen så hade vi spanska och ja så övade vi inför provet. Och så hade vi svenska och då fick vi glass! :D och sen hade vi lunch och så hade vi gympa sen :) Och då körde vi Kinesiska Muren. Kul Kul! och så åt jag en macka efter det (om det nu är så intressant). Och så hade vi Matte-prov sen. Och så sen så hade vi Musik :D och då spelade vi blues gitarr, jag vill spela piano!
Men ni ska få se en bild jag tog i Norge här :

Älskar min cykel! Haha

Haha. Nej då så klart är detta inte min cykel, Men jag såg denna på stan och var verkligen tvungen att ta kort. Den bara hängde där på en stolpe.. Inte vet jag varför men :) och det är inte så att man inte kan cykla utan man kan cykla helt som vanligt på den ;)

Riktigt cool tycker jag allt! :D

Köpta saker !!

Kappahl - 249:-

Kappahl - 249:-

Närmare titt.

SkoKarlsson - 900:-

Neeeeeeeeeej!

Hellu allesammans!
idag har jag och min klass fått reda på en riktigt hemsk sak! Våran sv-lärare ska sluta :'( Hon ska börja jobba på ett gymnasium i Kungshamn :( Jag vill ha kvar henne för hon är riktigt bra! Hon är min favorit lärare och så ska hon bara försvinna! :( Ush! Hatar när det händer sånt här...
Men min dag har varit helt okay. Och ja vi har egentligen inte gjort något speciellt bara att vi hade matteprov..
Men när jag kom hem för en liten stund sedan så lagade jag lite mat och nu så ska jag alldeles snart ner på stan :)
Foto: jag-bild från helgen i Norge-HÖSTBILD-

Konfirmation idag :)

Tjohooo!
Nu e jaghär och har lite tid att skriva. Idag har det varit skola först o främst men senare så kom Johanna med hem till mig och vi pratade och titta lite på tv innan vi skulle gå till konfirmationen :)
Men ja vi gick till konfirmationen som började kl. 17. Och så ja det var väll okay där :) Däremot kom Klara med fast hon inte trode det och nu kan jag inte få tag i henne så får väll säga det imorn antar jag ;) Men ja sen så efter gick jag hem och nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite macka. Men ja jag måste träna på matten nu för vi har prov imorn så vi höres allesammans!

Flingor,mjölk och hallonsylt!

Halloo! Alla läsare.. Däremot har jag tappat en del nu när jag inte har skrivit något på hela helgen men snälla kom tillbaka sötnosar!
Äter just nu flingor :)

Ja idag så har det varit en helt vanlig måndag början på en ny vecka. Men först så hade vi hemkunskap och då lagade vi fisk och mos.. BLee! Men så hade vi NO sen och vi gjorde inget speciellt så.. Men sen hade vi lunch och vi spelade kort jag,Klara,Hue och Hampus. Och så hade vi Matte sen och då jobbade vi i boken och så hade vi So i slutet. Men ja så gick jag hem och sen så gick jag och Klara iväg till henne och då så.. Ja juste innan vi gick hem så gick vi till Klaras gitarrlärare och frågade om jag kunde få vara med henne och sjunga på något musikcafe som Klara skulle sjunga och spela på. Och det fick jag så näst,nästa måndag ska jag hänga med henne på gitarrlektionen och sjunga med henne och vi har valt att vi ska sjung On My Way - Phil Collins. Det kommer bli super tror jag :) Men ja i alla fall så när vi kom hem till Klara så övade vi på det och så.. och så åt vi glass :D Men ja nu är jag hemma och ska snart gå in i duschen :) Men vi hörs! <33
Foto: Jag-gammal bild-

borta bra men hemma bäst ;)

Hej hopp! Alla läsare som förmodligen har saknat mig! :D
Nu är jag tillbaka i sverige igen :) helgen har varit riktigkt kulig! I fredags gjorde vi inte så mycket när vi hade kommit fram, Men vi tittade på Harry Potter 7:an del 1 fortfarande lika bra :D Och så somnade inte jag och Klara förren typ 1.. Men sen på lördag så åkte vi först till Nordby. Och sen så åkte vi hem och åt vofflor. Sen gick vi en tur på ungefär 2 timmar i skogen. Var riktigt härligt måste jag säga. Hade även kameran med mig så bilder kommer dyka upp när jag orkar lägga in dem. Men sen gick vi hem igen och så åt vi pizza och jag och Klara gick in på hennes rum lite och pratade och sånt. Senare tittade vi på Hitta Nemo :) Riktigt kuligt! :) Men Ja senare gick jag och Klara in i hennes rum igen och fortsatte med att prata och senare gick vi och la oss och sov och så. Men sen idag så hade vi gäster och ja vi gjorde egentligen inte så mycket, jag och Klara gick ut en sväng.. Sen åkte vi hem och nu är jag hemma och sitter och tittar på inspelat Fångarna på fortet.

mobilblogg-Norge

Hej hopp! Idag har varit en jävligt rolig dag kan jag säga! Men fan va trött jag e måste jag säga. Jag har inge ens ork att starta datan så.ni får stå ut med ett mobilinlägg. Men om en stund ska jag gå till Klara är det tänkt men jag har verkligen inte riktigt ork än .. Ska nog vänta i typ tio minuter innan jag går. Men vi får se om jag skriver något inlägg hos hennes pappa eller så.får vi.höras på söndag när jag kommer hem. Berättar mer om dagen då tror jag. Men jag har förresten med mig kameran. Så blir ett par kort förmodligen. Men ja vi höres hörni!

video-visar mitt nya rum

Nya rummet:

Nya skalet till min mobil!!!

Hej hopp!
Jag har nu fått ett nytt skal från mormor till min mobil!
Kolla här visst är det snyggt :

LIVE!


Klaran kommer

Hej hopp!
Om en liten stund kommer Klaran :)
Undra va vi hittar på :) 
Men i alla fall så ska jag förmodligen med henne till hennes pappa i Norge imorgon :) Ska bli kul :D Ska förmodligen ha med mig någon kamera men kommer kanske inte ha med mig mobilen vill ej att det ska kosta mer än vad det redan gör, + att de är en del sms jag får per dag och det kommer kosta en del för mig ;)
Men jag ska kolla hur mycket det kostar och om det ej kostar särskilt mycket så tar jag nog förmodligen med mig den i alla fall :D Men jag är inte helt säker på att det kommer komma några inlägg det beror lite på om jag får tillgång till en data hos henne :) Men det borde jag nog få en gång i alla fall :D
Jag funderar på vilken kamera jag ska ha med mig... Antingen systemkameran... Eller Min lilla vattentäta.. Men den lillas batteri funkar typ aldrig och den tar inte så jätte bra bilder så komemr förmodligen att bli den stora om jag orakar bära med mig den ;) Hehe.. Vill helst ha med mig en kamera för att kunna få lite kort, Klara säger att det är väldigt fint där.
Men vi höres senare!

Outfit/oväntat besök

Hej hopp!
Jag har precis kommit hem efter att ha kollat in den nya affären Kappahl här i stan och sen så ha rjag även fixat min klockan jag fick utav mormor i födelsedagspresent. Så här ska ni få sedan nedanför :)
OUTFIT:
NY KLOCKA:
OCH ETT OVÄNTAT BESÖK:

STUDIEDAG

Hej hopp allesammans!
Eller aknske godmorgon men ajja.
Idag när jag har studiedag så sover man till 07.20. Vi e jag bra! ;) Men ajja ska ändå med mormor ner till stan sedan för att kolla in den nya kappahl som öppnar här idag. Och sen så ska jag fixa min klockan oxxå :)
Men vi får ju höras när jag kommer hem eller något, i alla fall senare idag! :)
Foto: Jag-en utav matildas presenter-fotades igår-

Kolla vad jag kan!

Haha! Första gången jag gör "ljusbilder" själv rätt nöjd med resultatet. Ni kan få se en bild här för ska alldeles snart göra mig i ordning och lägga mig i sängen och grejja lite :)
Foto: Jag-togs idag-
Föreställer ett A, fast det ser ni nog förmodligen :D

ddaaggeennss llåått


Idag är det ingen vanlig dag!

Hej hopp!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det matildas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!! Grattis Syrran :)
Nu är du så gammal ungen! Snart tonåring! :D

Men min dag idag har väll vart som den brukar va så jag tror egentligen inte jag har något speciellt att skriva man jag kan skriva kortom skoldagen :D
Först och främst hade vi spanska och så jobbade vi i boken,läste och körde Caramba!
Och efter spanskan hade vi dubbeltimma, So och Matte, på So:n så pratade vi om betygskriterierna(igen) och gick igenom läx-förhöret, FIck G som typ alla andra fick förutem två som fick F och sen som fick C. Det var alltså en sak som man skulle göra i läxförhöret som ingen i klassan hade en aning om typ. Men ja och på Matten som jobbade vi vidare i boken och även så hade Lotta en genomgång om Upphöjda tal.
Och efter Matten så hade vi Lunch och så gick jag,Klara,Hue och Johanna och åt och sen så gick jag och Klara och köpte varsin kokosboll.
Och efter det så hade vi träslöjd och denna gången kom vi inte försent ;) Men jag gjorde ritning till hyllgrejen jag ska göra som ska sitta inne i min svarta hylla (med kvadrater i). Och så ska Roger (våran träslöjdslärare) fundera på vilket material som skulle passa till den. Så jag fick hoppa runt och snacka med andra tills lektionen var slut, måste erkänna att det e jag väldigt bra på!
Men efter det hade vi svenska och då pratade/skrev vi om Jan Björklund (vår skolminister). Och sen så hade vi elevens val, syslöjd för mig då och jag började på en stickad mössa. Den kommer bli rosa med en Svart,rosa,vit boll på :) Ni ska få se den när den e klar hade jag tänkt mig :)
Sen var slut på skoldagen ;)
Jag träffade mamma på vägen så vi gick tillsammans hem och nu så har syrran precis öppnat lite presenter, från mig fick hon ett mini-biljardbord som hon önskade sig :D Nöjd blev hon kan jag säga! :D Men ja nu så ska jag kolla lite fler saker. Sen kommer mormor och så ska vi kära gott och fira matilda mera :)

Kände att det blev ett väldigt lååångt inlägg men ibland är det väll ändå gott att ha  mycket att läsa, om man har tråkigt till exempel :)

Men ja nu ska jag allt avsluta detta inlägg :) Vi hörs kära ni! :D

Kokosboll :)

Hej hopp!
Idag så har det varit en väldigt trött dag för mej. Jag e jätte trött just nu och ska snart göra mig i ordning och sen så ska jag även äta lite och sen så ska jag göra lite Matte. Men ja idag har jag spelat wordfeud och pratat med Klara och tittat på tv och ja en massa annat. Och såklart skolan innan allt detta :) Men vi höres allesammans!

Daaagens Låt


Gjort om rummet

Hej hopp!
har flyttat om i mitt rum :) Jag älskar det ska även komma en garderob dit :)
Här ska ni få se :
Vad tycks ? :)

Lilla data :)

Hej hopp!
Just nu sitter jag med min lilla,lilla data och grejar till på den eftersom Klara är på den stora ;) Men ja jag ska se om jag kan hitta någon bild här men så hörs vi senare! :) blir nog förresten att jag och Klara går till henne sen så updaterar när jag kommer hem :)

Stort läxförhör!

Hej hopp!
Nu har mamma precis förhört mig på det stora läxförhöret jag och Klara ska ha imorgon eftersom vi var sjuka när de andra gjorde det. Men det e 2 frågor jag inte kan så jag måste öva lite till ;)
Men sen så ska jag även träna lite på engelska glosorna tills på tisdag ..

Det blev mycket snack om läxor och sånt nu. Men vi hörs imorgon förmodligen! :)

Favorit appar

Här kommer några av mina appar jag har på mobilen! Även mina favorit appar :)
Kolla bara här :
Wordfeud såklart,
Music Box Pro,
Color Tuch,

BeFunky,

Skolmaten,

PapiDrive,

AngryBirds,

Unblock Me Free,ingenting att skriva om..

Hej hopp!
Har precis ätit lite mat och just nu så sitter jag i sängen och grejar runt på internet ;) Och är såklart på mobilen,wordfeud :) Men jag har egentligen inget att skriva om men måste ändå skriva enligt mig själv ;)
Haha men en bild ska ni få :

ingenting att skriva om..

Hej hopp!
Har precis ätit lite mat och just nu så sitter jag i sängen och grejar runt på internet ;) Och är såklart på mobilen,wordfeud :) Men jag har egentligen inget att skriva om men måste ändå skriva enligt mig själv ;)
Haha men en bild ska ni få :

Har ni hört?

Hans skiva:
 1. sticks and stones
 2. boys don't cry
 3. king of our days
 4. moments ago
 5. kill for lies
 6. fake it
 7. alburn road
 8. the box
 9. heroes in defeat
 10. life
 11. born this way
Jag själv tycker låtarna är riktigt bra! :)

Ännu mera...PIZAP


Vad tycker ni ? :)
Alla bilder är tagna av mig! Förutom dem som e på mig för de har antingen mamma eller syrran tagit :)

Pizap!

Hej hopp!
Just nu sitter jag och grejar lite på pizap.com ! Det är en riktigt rolig sida måste jag säga! :)
Kolla in själv här
Bild jag precis gjorde :)
:

Dagen låt

ÄR:

ska plugga lite

Hej hopp!
Eller ska jag kanske säga godmorgon :)
Jag ska alldeles äta lite men sen får det bli att plugga lite. För imorn ska jag nämligen ha ett NO-läxförhör. Och sen så har vi även engelska glosor tills på Tisdag :/ Men ja vifår höras sen när jag förmodligen har mer att skriva ! :D
Foto: Jag-dålig bildkvalite-

wordfeud ;)

Haha jag tror jag är beroende! Det ända jag gör är typ att spela wordfeud! :) Men det är så himla kul ;P Jag måste upprepa igen att jag spelar med alla! Adda bara mig : Mandan14 .
Just nu spelar jag med 11 stycken tror jag det är ;) Men vi höres! <3
däremot är jag sämst på detta spel som ni ser... :/

är med och tävlar hos Sophie


http://autophoto.blogg.se/2011/september/foto-tavling-din-basta-sommar-bild.html#comment

LFF fotbollsmatch- bilder!

Uppvärmning
tränar lite tror jag :P
Bara så ni vet jag tog MASSA mer kort än de jag lägger ut här ! ;)

Hem ljuva hem

Hej hopp!
Ja nu är jag hemma från Henån. Var riktigt kallt och så. Sen så hade jag även inte tid att blogga för jag tog bara en massa kort. Fick även uppgift att ta kort på laget :) Så nu kanske man e en super liten,liten,liten fotograf ;) Men ja just nu sitter jag och kollar igenom bilderna och så. Snart kanske det kommer upp någon bild här :) Ni ska allt få se någon i alla fall tänkte jag :)
Jag måste bara söga tt min syrra äger på att stå i mål! SAIS ville ha över henne till deras lag till och med ;P Riktigt stolt över henne! :D

Här är en bild jag tog innan de började :
va tycker ni ? själv tycker jag om den! riktigt nöjd faktiskt :)

Henån snart

Hej hopp!
Ska alldeles snart till Henån för att titta på Matilda som ska ha fotbollsmatch :) Ska ta med kameran så jag kanske tar lite kort :) Men vi hörs såklart när jag kommer hem eller via mobilen :)
Men är det någon av mina läsare som kanske bor i Henån ?

Glöm inte adda Mandan14 på wordfeud! spelar med alla! :Dklockan 7!

Jag ska faktiskt bra mig till sängen alldeles strax för imorgon kommer jag och resten här i huset gå upp klockan 7 och sen så åker vi iväg till Matildas fotbollsmatch. Bestämde mig för att åka med och kolla men tänkte även ta medmig kameran :) Så kanske bli något kort :)
Men vihörs när jag har tid imorn! <3

gotti gotti

Hej hopp!
Nu är jag hemma  :) Jag sitter just nu och tittar lite på tv och ska snart äta lite gott :)
Men vi höres när jag har tid!
Och förresten imorn åker jag nog iväg till matilda fotbollsmatch och tittar på den så blir nog ingen bloggning på morgonen , men vi hörs när jag kommer hem eller så kommer det något mobilinlägg :)

åker snart iväg

Hej hopp!
har nyss pratat med Klara och hon undra om jag ville hänga med och titta på tapeter till hennes rum och såkalrt sa jag ja så om en stund så åker jag iväg till Fluggers färg (över u:et ska det vara två prickar men vet ej hur man gör dem) Men ja så vi hörs senare när jag kommer hem! :)
Och glöm inte jag spelar med alla ! Mandan14 :

Outfiit!


Skolan!

Jag tror jag aldrig har varit så glad över att få gå till skolan! Men det e så att jag e frisk och piss som fan! Så imorn blir det skola för mig! :D yey! då slipper jag ha tråkigt i alla fall! :) Klara kommer förmodligen också ! :D 
för en liten stund sedan kom jag ut genom duschen och alldeles snart blir det rostmacka är vrålhungrig! Och ja sen blir det väll att grejar lite till här på datan och en glass och sen får det väll bli att lägga sig i sängen och läsa lite i den nya FRIDA-tidningen som kom igår :) Och lite pill på mobilen sen blir det att sova tror jag :)
Love you Klara! <3

jag önskar jag hade fötts som en snöboll, tänk att födas genom kramar, flyga genom livet och slutligen landa på den man smälter för♥

foto: Jag-bild från vintern 2010-oredigerad-

spelar som bara den !

Haha just nu sitter jag och spelar med typ Alla på wordfeud ;) Asakul! Så kom igen du också kanske har wordfeud? i såna fall kanske du vill spela med mig :) då hittar du mig på : Mandan14
Jag spelar med alla som vill! skriv gärna om du är en läsare på min blogg eller om jag känner dig! :) (inte ett måste, men skulle vart snällt!)
Kramis <33

YEEAH!

TheLolCam on Facebook :D


Why?!

Hej hopp!
Jag sitter just nu i soffan under täcket och fryser och är hungrig som fan! Jag vill vara frisk! Jag blir snart galen på det hära! Varför kan man inte bara alltid vara frisk! Men just nu äter jag i alla fall mormors hembakade kakor <3 tack mormor!

Dagens Låt♥

ÄR:

God morgon!♥

Hej hopp!
Eller mer kanske god morgon då..
Jag vaknade vid 7 och kände att jag fortfarande mådde väligt illa och när jag reste på mig för att gå till toan så blev jag alldeles yr.. Men ja och nu har jag väldigt ont i halsen så det blir ju att vara hemma idag med tyvärr :( Jag vill inte missa Musiken! ♥Jag älskar verkligen musiken i skolan :) Men åh! måste man vara sjuk! :@ Men ja Klara är sjuk idag med men vi kan fortf. inte snacka.. Eller jo det kan vi via sms men vi kan tyvärr inte skypa eller msna :( För hon fortf. inte något internet :( Om jag hade varit dom så hade jag nog ringt typ varje dag så de hade blivit trötta på det och fixat det liksom ;) Men ja det e ju inte jag så.. Men jag önska att jag kunde kasta ner min internet dongel till henne men det går ju inte hon bor ju än bit bort :( Om hon ändå bodde här i samma hus precis i lägenheten bredvid eller över då hadedet varit lite lättare! ;) Men tyvärr så e det inte så nu så vi får ha det som det är ;)
Men ja nu ska jag kolla in alla bloggar jag följer på bloglovin, och kolla om de har några intressanta inlägg :) Vi hörs kära ni!
glöm inte att adda mig på wordfeud : Mandan14
Jag spelar bara så svenska! ;)


Foto: Jag -bild från igår-

God Natt!

God natt allesammans!
Nu drar jag mig till sängen ♥
Blir tyvärr inte skola förmig imorn heller för jag mår inte bra just nu :(
Men vi hörs kära läsare! hoppas ni stannar kvar hos mig fast jag inte har så mycket att skriva om.

Blir nog hemma imorn med :/

Hej hopp allesammans!
Märker nu att när det är skoldagar går min statstik ner och på helger och lov så går den upp :) Så borde det ju inte va! :P
Nä men i alla fall så har jag precis ätit en kaka.. Mår fortfarande inte så bra så blir nog förmodligen ingen skola imorn heller :/ Vi får se hur jag känner migpå morgonen och så ;)
Gör lite läxor i fall om jag ska till skolan imorn.
Men vi hörs kära ni! <33

Fransk manikyr + rött glitter

puuh.. var jobbigt att måla naglarna när man var sjuk :/ görs inte om!
Vad tycker ni ?

Dayviews♥

http://dayviews.com/nik0nD3100/
http://dayviews.com/nik0nD3100/
http://dayviews.com/nik0nD3100/
http://dayviews.com/nik0nD3100/
http://dayviews.com/nik0nD3100/
Här kan du gå in och kolla på min Dayviews. Gästlösen : grönastrumpor
Ha en trevlig dag!♥

Jag bryr mig inte om hur du ser ut, jag bryr mig bara om hur du är!


Vatten

Jag orkade mig upp ur sängen en stund och tänkte jag kundefotografera lite vatten bilder.. Men det blev inte så länge blev alldelesmatt och yr så fick gå och lägga mig igen.. Men här är är en resten kommeri inlägg! :)

har så tråkigt! så man får spela spel på FB


today's song

ÄR:

Lilla My ?


Wordfeud!

Jag kör med er! Så ladda ner, adda mig : Mandan14
Jag kör med alla som addar mig! :) har jävligt tråkigt eftersom jag är sjuk! så körpå här va! :)
Och jag kör bara på svenska! :D
Ni är bäst om ni addar mig! :D

Sjuk :(

Hej hopp!
Idag blir jag tyvärr hemma från skolan för jag e sjuk :( Kanske blir fler inlägg än vanligt eller som blir det mindre men det är bara att stå ut med! Jag kan ju faktiskt inte hjälpa att jag e sjuk :( Men så just nu lyssnar jag på MTV och så grejar jag på fb :) Men jag har egentligen inte så mycket att säga men vi hörs kära ni! <3

I and my ball!


Kommer komma

Hej hopp!
Tänkte på informera om att några inlägg här framöver kommer förmodligen en bild finnas med som är från mobilen :) Alla bilder kommer från de senate dagarna :)
En gammal bild..

video-Jag visar mitt rum


I ♥ My Onepice!


skolfotot

Jag måste säga att jag såg hemsk ut på skolfotot! Jag hatar verkligen skolfoto! Varför måste man ens ta såna kort ? ;)
Jag hittade nu att de fanns på kungsfoto.se och så jag tänkte jag kunde väll visa i alla fall för jag tänkte att kanske någon vill veta... Eller inte! Jag vet inte varför jag lägger upp den men jaja..

ordförande

Hej hopp alla läsare som nästan blåser om kull där ute! ;)
Idag har varit en dag som jag ej träffat Klara :( Tyvärr är den stackarn sjuk. Jag hoppas hon hinner bli bättre tills imorn! Hon får ju inte missa vårat favorit ämne, Slöjd! Men ja man kan ju tyvärr inte göra något åt att man e sjuk. Om man hade det hade jag valt att aldrig bli sjuk! :) Men nu ska vi inte bara prata om sjukhet här utan vi ska även prata om min dag! :)
Jo idag har det varit skola såklart. På KR var jag ordförande och så pratade vi ju och så och sen på PTn så körde vi Soffan! Det är en riktigt rolig lek, fast är ej så bra på den däremot. Men som man säger : spelar ingen roll om man e bra, bara det är kul! :D Men ja och efter det hade vi engelska och då skriv vi och lyssnade om terror attacken i New York. Hemsk! Varför finns det ens folk som tänker så ?! Varför vill man ens döda folk?
Och på lunchen där efter spelade jag, Hue och Elin kort. Och efter det så började SOn så vi gick såklart dit och hade det och där tittade vi på en film som jag knappt kommer ihåg haha, fast jag vet att det handlade om klimatet och jag kommer ju ihåg nu när jag tänker efter ;) Men ja och efter det så hade vi spanska (språkval) och då gjorde vi inget speciellt. Jag gick hem och nu sitter jag i soffan och har nyss ätit lite mat. Men ja det var väll det som hänt idag för min del :) 
Vi höres kära ni! :)
Skaftö
Foto: Jag
Tagen med: min gamla mobil

Jag vill se!

Just nu vill jag ha lite fototips! :) Så om ni är riktigt nöjd med en bild ni tatt så skicka till mig här : jonssonamanda@hotmail.com eller så skriver ni ett inlägg på eran blogg med bilden i och skriver snabblänken här i en kommentar :) Jag hoppas verkligen det är någon som skickar mig en bidl!
Och jag glömde nästan säga: Alla bilder ni skicka hamnar även här på min blogg! :) occh länkade till eran blogg!
:)
ANDRA KOMMENTARER TAS BORT !
Här är en bild jag är väldigt nöjd med :

Konfirmation!

Hej hopp!
Jag har precis anmält mig till konfirmationen! :) ska bli så kul! :) Eller ah jag tror det i alla fall :P Någon annan som ska konfirmera sig?
Idag i skolan har väll ej hänt så mycket, hehe..som vanligt dåå.. Men ja efter skolan gick jag och Klara hem hit och så grejade vi lite på datan och så sen åt jag och sen så grejade jag och Klara med kameran och stativet lite :) Och så spelade vi lite stress och så lyssnade vi lite på musik och pratade såklart sen så gick klara hem och nu så sitter jag i soffan och ännu en gång med min onepice! :) Yey! :P
Men ja vi hörs väll! :)

spiderman!

Hejsan hoppsan!
Nu har jag ännu en gång på mig onepicen och sitter i soffan :D Haha men den e så himlans mysig att jag knappt kan släppa den! :) Det har varit en riktigt bra dag! Ja och jag har till och med fått träffa spiderman. :D Och så har jag varit ute och gungat med söta Celine o Maxime :) Men ja inte mycket att säga har jag ju inte, okay det där blev lite i fel ordning men orkar inte fixa haha :P
Men vi hörs!

snart GBG

Hej hopp! Just nu sitter jag i bilen med datan i knät och kikar runt lite på nätet ;) Lite vad jag brukar göra när jag sitter i bilen :) Ja, snart är vi i GBG och ja då blir det förmodligen ingen uppdatering och jag tror inte att det kommer blir någon mer uppdatering idag faktiskt, tyvärr. Ja och ni ska få en liten bild här tänkte jag :
Vet ni vad detta är ? :)

mobilblogg-onepice

Hej hopp! Ja just nu sitter jag i min sköna onepice och ska snart sminka mig och så. Sen blir det att jag,pappa o syrran åker. Och idag är det ju så att jag och syrran lämnas av i GBG för våran kusin ska ha ett litet kalas! Så idag ska jag ha på mig min långklänning ni vet och min nya jeansjacka :) hoppas det blir ett bra val :) men ja va ska ni hitta på denna söndag då då?:) jag hoppas på att ni får en trevlig söndag och såklart en trevlig ny start på veckan imorn! :)

Vanilla Cola!

Jag måste bara säga att nu har jag köpt vanilla cola! :D Jag älskar allt som har med vanilj att göra! :) Så jag mus va gått det är!
Någon annan som älskar vanilla Cola ? :)

Det är helt klart min favorit när det gäller drickor i alla fall! :D
Men ja vi höres antar jag!

Förresten jag fick ett stativ och 300 kr utav pappa och Carita och sen så fick jag 300 kr utav Rose, Mina bonussyskons mormor :) hur kan man ?

Jag måste bara visa den är tjejens blogg! Hennes blogg är helt underbar! och jag måste säga att hon målar helt underbart! :)
Kolla in HÄR
Hon e helt otroligt bra på att måla! :) det är vekligen värt att kika in på hennes blogg!

Tråkigt!

Någon som har tips på vad man kan göra ?! Jag har såå tråkigt och tyvärr tänkte jag inte på att ta med mig kameran hit till pappa :/ Så ja jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på.. :( Någon som har ett tips? :) Om du harett riktigt bra tips så skriv en kommentar så blir du länkad i nästa inlägg! :) Du är värld guld om du kommer på något riktigt bra! :)

Jag e en töönt!

Hej hopp!
Nu har jag precis duschat klart :)
Men ja idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men vi ska i alla fall fira mig och Matilda idag :)
Men nu ska jag spela lite spel på spela.se :P Jag e en töönt!

TräningVääärk!

Hej hopp!
Jag sitter just nu i soffan i min onepice (som jag fick utav min syrra Sandra) och så väntar jag på att alla andra ska vakna. Och ja så jag har tittat runt lite här på nätet och så. Igår förresten så skrev jag inte för att jag var på tonår med Elin fast vi gick hem sen och tittade på en film istället och åt lite gott! :) Och såklart satt jag i min onepice! :D visst det är inte en riktig men vem bryr sig ? inte jag i alla fall bara den e skön. Och trots allt så köpte Sandra den på ullared för 170 kr och så sen så använde hon den aldrig så jag fick den som en slags födelsedagspresent utav henne :) Jag kommer ej ihåg vad filmen hette däremot men jag tyckte den var riktigt bra i alla fall! Den var någon tjej som kunde prata med djur och sen så skickade hennes mamma henne(Maya) till en rodeo och ja om ni har sett den får ni gärna skriva om ni tyckte en var bra! :)
Men nu så verkar de som att några har vaknat så jag ska dra nu. Kramis!
ps: jag är en teletubbies

VECKANS BLOGG yeah!

Haha ja som det står i rubriken!
Och vinnaren är ... :
vinnaren
Grattis kära du! :)

 

Du behöver bara göra så här :

 • Du måste skriva in din bloggadress + namn.

 • Skriv Jag är med, eller något liknande.

 • Skriv om du ökat chansen.

Och om du vill öka chansen att vinna :

 • Gilla inlägget på bloglovin. (HÄR)

 • Eller/och Följa min blogg på bloglovin. (HÄR)

ANDRA KOMMENTARER SOM ITNE TILLHÖR VECKANS BLOGG SKRIVER NI I DET INLÄGG ÖVER ELLER UNDER, TACK! :)

 


Vamos a la playa

Hej hopp!
Just nu sitter jag i bilen på väg till pappa, har med mig datorn och en såndära "dongel" så jag kan blogga :) Men just nu lyssnar jag på Vamos A La Playa! :) Jag tycker verkligen om den låten! :)
Men ja idag i skollan var det rätt kul! Var typ bara helt matt efter gympan för det var så hiiimla varmt i gympasalen plus att jag sprang typ fram och tillbaka hela tiden orkar ej förklara hur men vi körde i alla fall ärtiga Anna :) Och sen så hade vi no och då fick vi lite instuderingsfrågor och skrev svar på dem och så.. Sen hade vi lunch och då gick vi till matsalen och så åt Klara sen gick vi och spela pingis med Brastadkillarna och Elin :) Var kul det! :) Och ja sen så hade vi sv och då läste vi eller ah inte så mycket för Anna-Lena våran lärare var och pratade med Roberto och Blohm typ hela lektionen för det hade hänt något Roberto hade typ kastats sig eller någonting eller ah knuffat blohm så han trilla och ramlade på något vis som gjorde ont och Roberto flög in i ett galler vid trappan och ja skadade sig men som tur va dog ingen! ;) Och sen hade vi Matte och du spelade vi ett spel och jag var med Jokke,Hampus,Johanna och Sofia och Jokke vann :/ Haha.. Men ah så sen slutade vi och då gick jag hem och lagade pasta och sen så åkte jag, syrran och pappa iväg och nu är vi vi den stora bron över typ götakanal eller vart det nu är och heter :P
Men vi hörs nog senare idag eller kanske imorn :)
Jag är galen!

Gissa motivet!


Jag/syrran= fotografer,modeller!

Har precis kommit in från en stund ute på gården med syrran som har fotograferat mig och jag henne! :) Riktigt kul! :D Får hoppas på att det blev någon bra bild! Så får ni se någon bild här i detta inlägg kanske men även i inlägg framöver! :D
Så här har ni i alla fall 1 och ja en tilldå.. :
Foto: Matilda(syrran)
Färg eller....
foto: Matilda (syrran)
svartvitt?

en till present från mamma (som inte kom igår)


Outfit!♥

OUTFIT TOODAY!

Om mig själv!

Ja som jag skrev i det andra inlägget så är det ju så att jag inte skrivit riktigt om mig själv och så! Så nu ska ni få reda på lite saker här tänkte jag :) och om det är så att ni har läst i genom allt och märkar att ni inte fick reda på det ni ville så e det såklart bara att skriva en kommentar! :) bara så ni vet : tar allt i oordning, det beror lite på hur jag kommer på saker och ting! :)
Fullständigt namn: Helena Amanda Jönsson
Född: 7 september 1997
Pappa: Magnus Jönsson, jobbar med maskiner och sånt!
Mamma: Ann-Carin Dellien, jobbar som "hjälplärare" och annat ibland på Lilla Kronbergskolan!
Syster: Matilda Jönsson, går i 4:an just nu och är 10 år den 21 september!
Bonus systrar: Elin Spångberg & Sandra Spångberg! Riktigt goa tjejer!
Bonus bror: Mattias (mattis) Spångberg, En datanörd men riktigt snäll!
Pappas sambo (min bonusmamma): Carita Spångberg
Pappa bor: Småland, Tenhult (Precis utanför Jönköping)
Mamma bor: Lysekil!
Min Skola: Gullmarsskolan! Riktigt bra skola det! går i 8:an då!
Bästa Vän: Klara Kilbo! <--- Missa inte hennes blogg!
Favorit Färg: Grön & Rosa!
Favorit ställe: Norra Hamnen!
Favorit Mat: Spaghetti och baconsås!
Favorit elektrisk pryl: Mobilen!
Bästa saken som hänt dig(mig): Helt klart att träffa Klara!
Favorit symbol: Hjärta!
Är du kär i någon? Ja!
Är du ihop med någon? Nej
Va heter han/hon du är kär i? Säger jag inte! :)
Favorit djur: Hund!
Favorit sport: Titta på: fotboll & biljard & pingis! spela: pingis & skytte!
Favorit tid på dygnet: Måste säga dagen! men ibland kvällen! :D
Intressen: Blogga,smsa,prata,pingis,tv,data,MUSIK!,va med kompisar!,åka till pappa!
Favorit låt: Har inte bara 1... Men några då:
.Det vackraste-Cecilia Vennersten
. When i held ya- Moa lignell
. It girl- Jason Derulo .
.Price Tag- JessieJ ft. B.o.B
.Jar of hearts- Maddi Jane
Favorit "art" av blogg, t.ex: foto/mode : Fotobloggar! så om just DU har en fotoblogg skriv gärna en kommentar med din bogg så lovar jag att följa din blogg!
Jag kan nu inte komma på något mer så ni får klara er så här! Men om ni kommenterar någon fråga så kommer det upp i något inlägg här fram över! :)
Puss! <3

Pappis imorn

Hej hopp!
Jo det e så här att imorgon åker jag till min pappa och så är det ju så att jag inte alltid är så bra på att uppdatera min blogg så ni får stå ut utan mig i en helg, och på söndag blir det nog inte någon uppdatering om det inte är så att jag tar med mig datan.. Men pappa släpper nämligen av mig i Göteborg för där ska min kusin ha ett litet kalas så jag kommer vara där den mesta tiden av dagen.. Vet ej när jag kommer hem men så fort jag har tid så kommer jag skriva jag lovar! :) Men jag tror jag inte riktigt har pratat om mig själv så mycket eller jo det har jag ju men jag menar mer namn, vart min pappa bor och lite annat sånt.
Jag kan göra så här att vi nästa inlägg så ska jag skriva lite om mig själv och det är bara att kommentera och fråga något om det är så att jag kanske glömt säga något eller om ni kanske vill ha reda på något annat :) Så kolla gärna nästa inlägg när det kommer! :D

Dagens Låt ♥

ÄR:
Lyssnar på låten nu och den e den bästa! :D

Kladdkaka♥

Ja alldeles nyss fick det bli lite kladdkaka bara för att jag orkade inte äta något igår på min födelsedag ;) Men idag i skolan har det varit en helt okay dag! till o med rolig faktiskt särskilt när Hue,Ardita,Jag,Klara och Jokke satt i väntrummet till att gå in till skolsköterskan :) Haha ja..Det kommer förmodligen inte låta så kul när jag förklarar detta men då var det i alla fall kul för alla andra skratta åt mig :P
Klara- min morfar..(nånting,nånting)
Jag- på tal om din morfar.. han har en jätte fin dörr!
Alla andra: HAahahahahahahaahaha!
Fan va det skratta åt mig ;) Ja de fick sig i alla fall ett gott skratt :) Fattar egentligen inte varför det var så kul men sen så satt vi och prata lite om pinsamheter och sånt och i mellan åt skrek Jokke Nej! eller ja! han satt nämligen och spela spel på sin mobil ;) Så vi skrattade typ varje gång ;) Men skojj hade vi i alla fall och jag är 163cm och ja väder 55 och skolsköterskan sa att det var helt perfekt så! Och jag sa att jag är ute och joggar i mellan åt, för det e jag, och så sa hon att du behöver absolut inte bli smalareom det är det du tänker på ;) Så ja jag får väll sluta tänka så då ;) Jag borde nog lyssna på Klara i mellan åt haha ;) Men ja så vi har haft en riktigt rolig dag om jag får säga det själv :) Och sen så fick jag ju till o med spela lite pingis :) Ja jokke låna utt racket till mej så yeey! Det var fan as kul :) det var ett tag sedan nu :) jag kanske inte har sagt det men jag spelade alltid pingis på mellanstadiet :) O ja.. Jokke sa att jag var duktigare han så ja kanske e jag rätt duktig då.. Klara sa det med jag kom faktiskt 3:a på rundpingisen men jag hade kommit längre om det inte varit så hallkigt på golvet! ;)
Men ja nu ser jag att jag har skrivit en del så ni ska få se en bild :

presenter

Här kommer bilder från presentöppnignen! :
Mormors presenter (en ytav dem har ej kommit än):
Mammas presenter (en utav dem har ej kommit än) :
:D Sen två nagellack utav syrran (glömde redigera orkar ej göra det nu,eller ah skriva in namnet) :
Ska måla naglarna någon dag när jag har ork :)

7 september!

Hejj hopp!
Idag är jag rikgit glad! Vet ni varför?!jo för det är min födelsedag! :) ett grattis?
Ja och dagen har varit underbar och nu för en stund sedan så var jag och Klara ute och fotograferade lite men nu så sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar för jag hungrar ihjäl!
Snart kommer mormor och ner! :)

Vatten!Älskar att ta kort på vatten! mitt favorit motiv helt klart!

hej hopp!
Nu ska jag alldeles snart gå och läggamig i sängen och pilla lite på mobilen ;) Jag går och lägger mig tidigt idag så jag orkar att svara tack på att Grattis imorn ;) Haha just kidding.. Jag går o lägger mig för jag e sååå trött!
Men vad tror ni ? kommer jag få några grattis imorn eller? :)
Jag hoppas jag kanske kan få en ända här på bloggen i alla fall ;) Ja jag vet ju att jag lär få några grattis från skolan och även här hemma och Facebook :)
Men vi höres kära ni!
Jag ger er här en bild från någon dag här innan :

jag måste säga att jag blev rätt nöjd :) vad tycker ni?

tävlar :)

Hej hopp!
Jag tävlar i Lisas (tryck på "lisas" så kommer du direkt till tävlingen) foto-tävling så här kommer den bild jag tävlar med :) Jag hoppas den blir bra själv tycker jag om den en del och jag kan säga att den är INTE redigerad :)
Kram! ♥

sluta regna!


Dagens Gåta svar :)

Jaa! svaret på Dagens gåta kommer här :
31 december
Och den/de som gissade rätt var :
http://huesblogg.blogg.se/
Hue
startar en ny gåta nu :

 

Du kapar mitt huvud utan att färga kniven röd. Sedan gråter du vid min sida när jag är död. vem e jag ?

Gissar ni rätt får ni en länkning, ALLA!

Svaret kommer imorgon!

Kom igen! även om ni inte är helt säkra så kan det ju faktisk vara så att du har rätt!

 

KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL DETTA INLÄGG KAN KOMMENATERAS I NÅGOT ANNAT INLÄGG!

 


Outfit today :)

Yeah! my outfit :

Mat på G

Just nu så väntar jag på att mina mat ska bir klar ;)
ursäkta suddig bild...
Men ja idag gjorde vi väll inget speciellt i skolan, i alla fall inget vi inte brukar göra ;) Men jag måste bara kasta in : Jag älskar verkligen klassen! den e helt undebar är så jävla glad att jag hamna just i denna klass! någon annan som e väldigt nöjd med sin klass ?
ja men sen är ju även min födelsedag imorn! :) ska bli kul att se vad jag får :) Men jag vet förstås några av presenterna och så men vem bryr sig ? det e ju ändå en present :) Men ja vi höres kära ni! i nästa inlägg för ni se hur jag ser ut idag i alla fall kläder ;)

Älskar!

Gud jag bara älskar denna ! :
värt att tryck play på! :D Den e så himlans bra! :D

Dagens Gåtaa! :)

svaret på dagens gåtaa är :
sover du?
Och de/den som gissade rätt va:
http://solkvints.blogg.se/
Grattis du!

Jag fyllde 12 år igår. Nästa år fyller jag 14 år. När fyller jag år?

en riktig kluring denna gång! :D

Gissar ni rätt får ni en länkning, ALLA!

Svaret kommer imorgon!

Kom igen! även om ni inte är helt säkra så kan det ju faktisk vara så att du har rätt!

 

KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL DETTA INLÄGG KAN KOMMENATERAS I NÅGOT ANNAT INLÄGG!

 


Dagens Låt!

Ja! så himla kul att jag och Klara just hittade denna låt som jag sjöng i kyrkan med kören! :D Så kul! Älskar den!
ÄR:
Någon annan som verkligen älskar denna låt ?!

Dagen idag

Hej hopp!
Nu så är jag här! Jag lever jag lovar! Det e bara det att först var det skola och sen så har jag haft jävligt kul med Klara ;) Egentligen så e det ju inte så kul men.. Jag och Klara har kul och det är det viktigaste! I alla fall och i skolan idag tror jag vi inte gjorde något speciellt så inget att berätta om det men jag och Klara gick direkt hem till mig och så gjorde vi lite allt möjligt :) Lite svårt att förklara allt så ni får nöja er med att vi har haft riktigt kul! :D
Men ja nu hade jag tänkt att jag ska äta lite och grejjar lite på facebook och kolla lite andra bloggar sen så tv:n och sen så sängen så vir höres imorn! :)
vad tycker ni om bilden ? själv är jag rätt nöjd :)

Daageens Lååt!

ÄR:
Kramiizz! <3

bra!

Hej hopp!
Har precis kommit hem från bion ;) Den var riktigt kulig! ;) värd att se :) Men ja om en ltien, liten stund blir det duschen sen så blir det mat och ja senare datan igen antar jag och sen sängen ;) Imorgon börjar en ny vecka :)
Vi hörs! <33

Smurfarna!

Hej hopp!
Ja om en stund så kommer Hanna och Klara och så sak vi gå på bio :D Smurfarna :P

nyss kom jag hem från en cykeltur.. Men den var varm och värdelös den turen :/ Vi cyklade till et ställe där vi tänkte att vi skulle bada men et var fan fuuuuullt med brännmaneter! Och jag kan inte bada om jag ser en MASSA brännmaneter.. Men ja så det blev ignet med det så vi cyklade tillbaka och så badade vi nere vid kalbadshuset istället. Där doppade jag mig 2 ggr, var riktigt kallt! Och så nu kom vi hem för ungeför 10 minuter sedan :)
Men jag har inte lagt in bilderna på datan än och jag hinner inte det nu så ni får förmodligen se dem ikväll :)

Vi höres!
bild från igår ;)

Cykeltur

Hej hopp!
Idag blir det en cykeltur! Med mamma och syrran :) och såklart har jag med mig kameran så det kanske blir lite bilder :D Men ja då vet ni i alla fall varför jag inte skriver så mycket kanske kan det bli ett mobilinlägg men jag kan inte lägga upp bilder då så ni vet ;) Men vi hörs senare när jag kommer hem! <3

Outfit toooday

Här kommer min slappa outfit :) Söndagar är verkligen en slappdag :) Men kanske blir bio idag med sötaste Klarann, eftersom det inte blev någon igår.
Ja men här är outfiten :

Dagens Gåtaa!

Ja nu ska ni få se svaret av dagens gåta!
Och svaret är såklart : rackartyg!

Så grattis till Ebba som gissade rätt!
Här kommer en ny gåta!

Vad är det för en fråga som du aldrig kan svara javisst på?

 

Gissar ni rätt får ni en länkning, ALLA!

Svaret kommer imorgon!

Kom igen! även om ni inte är helt säkra så kan det ju faktisk vara så att du har rätt!

 

KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL DETTA INLÄGG KAN KOMMENATERAS I NÅGOT ANNAT INLÄGG!

 


Mina naglar

Ja jag har en läsare här som frågar om jag kan visa er en närmare titt på mina naglar. Och klart kan jag det! Men jag tror jag kan ha lagt upp en bild redan men jag kan gärna visa dem igen om ni ber :D
Här får ni se, jag tycker själv inte om dem alls så jag ska köpa ett vitt nagellack och ett genomskinligt och sen så ska jag testa göra en sak som ni får se då :) Ja här får ni se mina naglar just nu :
Det e sammabild som jag la upp innan men det e för att just nu ser det rätt slitet ut på mina naglar så men det är ju ändå samma sak :)
Varsegod kära läsare! <3

Kubb!

Hej hopp !
Jag, mamma, syrran och mormor spelade kubb så det var därför jag inte skrev när vi kom hem men ni ska få se lite bilder jag tog då :
Fin himmel :)
Kameran is my life! <33

Köpte på torp

Hej hopp!
Här är det jag köpte på torp :
bh : H&M, 99 kr
Kubb : Coop Forum, 50 kr
Nagellack : BikBok 10:-
ur o penn : 5 för 100:-
För tidig födelspresent, var behövande nu. bikbok, 199:-
kortlek, 12.90 :-

Mobilblogg-torp

Hej hopp! Just nu väntar vi på färjan. Och idag blev det köpt present.till syrran,kortlek,nagellack och sen köpte mamma en present till mig fast jag visste va det va :P så en munkjacka va det. Och ja Jag tror inte att det var något mer. Men jag vi hörs förmodligen senare när jag har kommit hem :) Vi hörs kära ni!<3

Dagens Gåtaa

 

Vilket slags tyg kan inte tvättas?

Gissar ni rätt får ni en länkning, ALLA!

Svaret kommer imorgon!

Kom igen! även om ni inte är helt säkra så kan det ju faktisk vara så att du har rätt!

 

KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL DETTA INLÄGG KAN KOMMENATERAS I NÅGOT ANNAT INLÄGG!

 


Dagens Låt innan jag åker :)

Hej hopp !
innan jag åker hinner jag göra detta :)
ÄR:

Outfit :)

Hej hopp!
Just nu har jag precis piggat upp mig själv med en liten dusch :)
Och det blir så här att vi åker med mammas kompis till torp för jag ska försöka hitta något roligt i present till min söta (jaja ibland i alla fall) syrra. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa verkligen! :/ Någon som har tips ? Hon fyller 10 år och är mer kille en tjej ;) Skriv gärna om ni har något tips :)
Ja men vi hörs kära ni och innan jag går ska ni få en liten outfit :
dålig bildkvalite jag vet :/

Veckans blogg!

Vill ni se vinnarna ? :)

Jo men det de klart här kommer de :

Och så tar vi en till :
Grattis!

 

Du behöver bara göra så här :

 • Du måste skriva in din bloggadress + namn.

 • Skriv Jag är med, eller något liknande.

 • Skriv om du ökat chansen.

Och om du vill öka chansen att vinna :

 • Gilla inlägget på bloglovin. (HÄR)

 • Eller/och Följa min blogg på bloglovin. (HÄR)

ANDRA KOMMENTARER SOM ITNE TILLHÖR VECKANS BLOGG SKRIVER NI I DET INLÄGG ÖVER ELLER UNDER, TACK! :)

 Natti Natti

Go kväll nu ska jag göra mig i ordning och sen greja lite grejer på mobilen och sen så blir det sängen för min del :)
Vi hörs kära ni ! <33

Himlen idaaLove you!


Denna dagens låt då :)

ÄR:

Freedagsmys! :)

Yeyyy!
Fredags myyys! :

äntligen fredag

Hej hopp allihopa!
Just nu har jag precis skrivit klar min önskelista :D Haha.. Nä men ah och så sitter jag och Klara och läser i en FRIDA-tidning :) Och ja jag märkte nu att jag var rätt hungrig ;) Men ja mamma lagar mat så :P Ah undra vaman ska hitta på i helgen förrutom att jag förmodligen ska gå på bio :) Men ja vi får väll se på det imorn ;P Men innan vi läste så spelade vi lite kalaha. Så ja här får ni en bild på det:P har ej så mångabilder nu förtiden så det får bli såna här tröökbilder :

va önskar jag mig ?!

Hej hopp!
Eller mer kanske god morgon ;) Jag sitter just nu och försöker komma på lite vad jag önskar mig :) jag har i alla fall kommit på en del sminkgrejer och stativ till kameran + en fjärrutlösare :) Men sen ville jag ju också ha en onepice men jag tror jag skippar det den här gången .. Kan ju blir till jul :)
Idag så ska vi orgentera på idrotten nu direkt på morgonen. Sen så har vi bara tre lektioner kvar och så var denna vecka slut :)
Blir nog en rätt lugn och skön dag idag :)
Vi hörs när jag kommer hem! :)

tävlar om en personlig almanacka

Jag nu tävlar jag igen! om en personlig almanacka :) Jag hoppas varkligen att jag vinner! Eller kanske någon av er läsare :)
klicka på bilden så kommer du till Jonnas tävling :


Kram

tuggummi / outfit

Yey! tuggummi :D Jag älskar tuggummi !
Jag kom nyss hem från Klara och ska snart ta och käka en macka sen så blir det nog att vara ltie till på datan och kanske spela lite på mobilen och sånt och tvn.. men ah och sen sova förmodligen ;) nee ! men klockan var ju bara kvart i sju ju :P ajja.. Vi kanske hörs senare i alla fall :P
Outfit :

Hemma snart inte hemma.. :P

Hej hopp!!
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen så går jag och Klara till henne :)

och jag klarade faktiskt att spela gitarr idag på musiken :D Jag klarade både Am och Em :) Och för er som kanske inte vet att jag har att långa naglar så är det därför jag e glad för att jag lyckades spela fast mina långa naglar var ivägen :) Men det var nog bara tack vare den som sa Lycka till :)

Ja vi hörs! :)

Dagens låt! ;)

ÄR:

hade tänkt...

... att gå upp klockan åtta idag för vi börjar inte förrens halv tio :) Vi har nämligen inställd engelska nu på morgonen och så sen har vi spanska och då ska vi väll ha läxförhör .. Men ja jag hoppas Klara också kom ihåg det för jag sa till henne innan hon gick sa jag att jag gick fem över åtta men kom på att vi inte började halv nio förrens senare men jag smsa henne så jag hoppas hon vet att jag förmodligen inte går förrens fem över nio istället ;) Men ja jag kanske kan ringa. Men ja nu ska jag kolla lite annat och sen så ska jag äta lite tror jag och sen blir det att sminka sig och sen får vi se vad klockan är :)
Vi hörs kära ni! <3tyvärr ingen bild idag ...


RSS 2.0