Ny ikon

Märkte en ny ikon precis!
Hej!
Idag har jag som sagt varit i fjälla och haft orientering och friluftsliv. Det har varit helt okay verkligen! Så först så hade vi en station där vi skulle tända en eld i en liten burk och sen ha en burk med vatten i den burken och så skulle man koka en spagetti så länge man ville och hur man ville, bara man kunde slå en knut på den och den skulle hålla. Jag och Klara lyckades! Men ja sen så lagade vi ett JÄÄTTE gott bröd, MUMS! Och ja sen hade vi en station där vi skulle sätta upp ett tält och sen ta ner det, sen pratade de lite om packing och så när det gäller att man ska vandra. Och sen hade vi lunchrast. Och därefter orientering. Jag och Klara gick tsm (ingen nyhet direkt). Vi gick däremot vilse... hehe.. men så vi hittade bara 6 av 10 stycken.. Men vi kom i alla fall tillbaka till mållinjen tillslut. Men sen så satt vi och väntade på bussen så som inte skulle gå förrens 15.00. Så det var grymt tråkigt! Men när vi kom hem så gick jag hem och åt och fixade lite grejer och så. Sen gick jag och Klara och köpte oss varsin glass och gick till parken där Jens, Benjamin och Jokke gick på lina. Jag och Klara fick också testa. Det gick ju ingen vidare för mig direkt, Jens fick trycka ner linan så jag kom upp och sen fick Klara stå bredvid så jag hade något att hålla i. Sen tog jag inte ens ett steg eftersom jag missade själva linan.. Men jag kom upp! :D
Sen gick jag och Klara till Norra Hamnen och satte oss i fisken och pratade och så. Och nu är jag hemma och har ätit och tittat på tv.
Men vi synes!

mobilinlägg från skogen

Hej! Sitter just nu på fotbollsplanen i fjälla och väntar på att klockan ska bli 15, så vi kan få åka hem. Börjar bli riktigt tråkigt just nu. Har suttit i ungefär 40 min. Men dagen var väll varit bra övrigt. Orientering och friluftsliv har det varit idag då. Men ja vi kanske ses när vi kommer hem!

When boys


Kyrkan & Älsklingen

Hej på er!
Förut var jag i kyrkan med Kevin. Så fick vi lite tårta och så där, inte för att jag åt men ja i alla fall. Sen gick vi och ställde oss vid busshållsplatsen och väntade på bussen. Stod och pratade, och bussen var även lite försenad. Sen åkte han hem :/
och jag gick hem hit och va med kusinerna,moster,mamma o systern. Så har vi ätit lite och så..
Om ni trycker på älsklingens namn där uppe så kommer ni se något roligt!
Men ja vi ses hörni!
P.S klaga inte på att jag pratar om min pojkvän hela tiden, det är bara onödigt.
Kram

Loreen

Nu får vi ta och hejja på Loreen! Sverige ska vinna!
Själv har jag inte sett de andras bidrag men Loreen är säkert bättre! :)
HEJJA HEJJA HEJJA!

Jag glömmer aldrig igår

Hej!
Igår var en helt underbar dag med XP-gänget! Eftersom jag inte orkar skriva om skolan, det hände ändå inget speciellt, så kan jag lika väl börja med eftermiddagen :)
Vid 15.45 eller någonting så vandrade jag iväg ner till Klara där vi gick iväg för att möta Hampus som kom från Brastad. Sen gick vi hem till Klara igen och åt rabarberpaj och glass! Sen gick vi till XP :) Och ja vi spelade lite musik,kasta vattenbalonger och kastade boll och så! Sen åt vi och sen kom Kevin. Vi åt klart och sen gjorde vi väll inte så mycket. Sen hade vi andjakt (andakt) och sen gick vi iväg till Lilla Gullmarsvallen, spelade brännboll och passade boll och så. Sen gick vi till Hästevik och folk badade, och vissa titta på bland annat jag. Sen gick vi tillbaka till XP, och då var det jag som frös, inte ens Kevin eller Klara frös och de hade badat. Men jag blev varm tillslut, av skratt och Kevin. Och sen när vi kom dit så satt vi i soffan, myste med Kevin då. Och sjöng med Klara,Hampus, Hanna och han som spelade gitarr. Underbart! Vi satt så länge. Men sen så spelade vi lite pingis innan Kevin skulle gå, och efter han åkte gick även jag.
Det var eftermiddagen det!
Och idag blir det kanske lite häng med Kevin igen då! :)
Men nu ska jag äta frukost, så vi ses!

Jag lever

Hej!
Ja jag vet att jag inte har varit så aktiv. Men jag har mycket mer att göra nu för tiden! Häng med bästa folket och allt! Jag hinner helt enkelt inte just nu! Men någon gång lär jag väll komma tillbaka!
Så nu har jag berättat att jag lever, nu ska jag fixa lite sen blir det att sova!
SEE YAA!

Underbart väder!

Tjenaaa!
Nu har jag precis fått i mig lite mat. Idag började såklart dagen med skolan, där vi hade klassråd och PT och sen engelska, sen har vi även haft so och skulle ha spanska men den var inställd! :D Riktigt härligt va det! Sen va jag väldigt avundsjuk för pojkvännen min som fick inställd idrott och badade nere i långevik istället! Så taskigt! så skulle aldrig våra lärare säga.. Sen är jag jag arg för att INGEN rast passar ihop med älsklingens! :(
Men i alla fall, efter skolan gick jag hem och åt och sen gick vi ner till Klara så åt hon och sen gick vi ut på stan, kollade lite i affärer och sen vandrade vi ner till Norra Hamnen och hade det riktigt gött i detta härliga väder! +25 grader, HELT UNDERBART!
Men sen har vi suttit i parken och så. Och så gick vi hem vid 7 någon gång och jag gick in i duschen.

Sommar!

Hej!
Den här dagen har varit helt underbar!
Först o främst bästa vädret någonsin! Och sen underbart häng med folk! Bra dag verkligen!
Saknar allt redan! Dagen måste också göras om!
Men det började med att jag och Klara hängde i Norra Hamnen sen fick det bli att träffa älsklingen oxxå! Så häng uppe i utsiktstornet och nere i södra hamnen.
jag har den bästa bästa vännen man kan ha, och jag har den bästa pojkvännen man någonsin kan ha! :D
SEE YAA!

Sunlight

Hej!
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag och Elin åkte in till stan och det blev lite shopping och så, 1 par örhängen och 3 par tröjor bilder kommer nog. Men vi ska alldeles snart äta grillat!
Kommer bli så grymt gott, är jätte hungrig.
Men jag hoppas ni får en bra kväll!

Photoshop and love

Alla är gjorda av mig i photoshop elements 10
Om du vill ha någon av bilderna MÅSTE du fråga först!

Glass och shopping

|FOTO: mamma|REDIGERING: Amanda(Jag)|
Hej!
Idag har jag inte haft så mycket tid att skriva ett inlägg, jag hade faktiskt tänkt mig ett inlägg för ungefär kanske 3/4 timmar sedan men ja eftersom vi åkte iväg med bilen till ett shopping ställe ungefär 1 timma härifrån så blev det inte så mycket med det.
Men efter vi var på detta ställe, som jag faktiskt inte minns vad det hette, så åkte vi in till stadsparken och åt glass och Matilda och Noel fick leka av sig lite.
Men jag somnade så fort vi satt i bilen heeela tiden, jag där dötts trött, och dessutom vill jag bara tänka på en person just nu! Saknar dig älskling! <3
Men ja och när vi kom hem så la jag mig i sängen lyssnade på musik i hörlurarna och lyckades somna igen, och sen kommer Elin och väcker mig :/ Men det var mat och jag var grymt hungrig så det var ok att hon väckte mig i alla fall! ;)
Men så jag nu har jag precis suttit ute i kanske 4 minuter men sen frös jag så grymt mycket, fast det är typ 15 grader ute..., men ja så nu sitter jag i sängen och chattar med Klara & lyssnar på musik :)
Jag hoppas ni haft en bra dag! Och kommer ha en fortsatt trevlig helg framför er!

True Colours

|Foto: mamma |redigering: Amanda (jag)|
Hej!
Nu har jag kommit hem till pappa!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte kunnat komma in på internet av något konstigt vänster :(
Men nu så är jag hos pappa, som sagt, och här funkar internet! :)
Men idag vet jag inte om det blir så mycket att göra. Men jag ska i alla fall stanna här tills på söndag. Det kommer säkert bli najs, men jag kommer sakna älsklingen grymt mycket verkligen! Men han har det säkert bra på sitt läger! :)
Så ja idag har jag bara packat, duschat och spelat Mario Kart :)
SEE YAA

Konfirmandernas dag #3

|Fotograf: Amanda (Jag) förutom de 3 första det var mamma Redigering: Amanda (jag)|
Hej!
Här kommer ett inlägg om de presenter jag fick i söndags.
Eftersom det står på bilden oh ni förmodligen ser vad det är så har jag inte så mycket att skriva om det faktiskt.
Men jag ska även få ett objektiv men det tog slut i lager precis när mamma skulle köpa det. Så jag får vänta lite ;)

Konfirmandernas dag #2

|Fotograf: Jag (förutom den sista då mamma tog kortet) Redigering: Jag
Japp nu har vi kommit till den delen då jag har kommit hem från kyrkan och ska ha mitt lilla kalas. Vi alla kom hem, gick runt lite i rummen och fixade lite och så. Sen åt vi gotti macka och sen blev det efträtt, PAJ! (tyvärr ingen bild) Ja sen blev det lite vila och prat och så. Sen blev det... Ja det får ni se i nästa inlägg faktiskt eftersom jag kände att det var onödigt att lägga in så många bilder i ett och samma inlägg!
Så ni får se mina presenter imorn istället!

SE YAA

Konfirmandernas dag

Altaret
Intågandes
Våran konfirmationspräst
Samuel (ledare) Rickard (Ledare)
Pjäsen scen 5
pjäsen scen 5
pjäsen scen 5
Alla konfirmander i ring för smörjelse
Här bakom alla faddrar och ledare som ber för mig(utan kåpor) står jag
Blir smörjd
Prästen Hans & Prästen Per
Nattvard
Påväg till stolarna igen efter nattvard
Såhär såg jag ut
Jag
Jag
|Fotograf: Mamma|
Nu har ni fått titta på en del bilder här från min dag igår.
Allt började med att jag vaknade runt 8.00 kunde inte sova i en timma till så gick upp till mamma och hjälpte henne fixa lite med dukningen och så. Sen började jag göra mig i ordning, sminka mig,fixa håret och äta och så. Vid 10.00 vandrade jag,mamma,syrran och mormor iväg till kyrkan för att de skulle få bra plats och jag behövde vara där lite tidigare och så. Där satt/stod jag och väntade tills fler folk kom. Folk började komma och vid 10.30 någongång sattes min kåpa på. Pappa,Carita,Elin,Mattias och Sandra kom också, jag gick och hälsade och fick lite mer saker fixat. Sen vi 10.45/50 gick vi alla konfirmander,ledare och faddrar ut utanför kyrkan och pratade lite och peptalkade varandra och så! Sen var det dax. Vi ställde oss på led och stod och väntade,väntade och väntade ännu mer. Sen satte spsalmen igång och jag blev riktigt nervös (mer än vad jag var innan) , vi började gå in, de tre första gick med korset och ljuset vidare och satte upp det, medans vi andra gick och ställde oss vid våra stolar och sjöng med i psalmen. Sen började allt, prästen prata en massa och sen fick 4 av oss berätta om våran tid som konfirmand, dessa personer var riktigt duktiga! sen var det dax för pjäsen/teatern/skådespeleriet/dramat eller vad vi nu ska kalla det. Så vi gjorde den och allt gick väll som det skulle. Sen var det dax för smörjelsen. Vi blev bedda för, a både ledare,faddrar och prästen Hans & Rickard, och smörjda. Ja sen var det lovsång och lite annat kyrkegrejor :) Och sen var det nattvarden. Sen hände väll inte så mycket, vi tågade ut hade våran typiska kramring :) och sen var det konfirmationsfoton och en text som utdelades. Sen var det slut. Pappa & mamma ville fotografera lite, pappas bilder blev säkert bäst eftersom han är min förebild när det gäller fotografi och han är riktigt duktig verkligen! Fotograf? -Jobbar ej som det men han är fotograf i min ögon för det!
Eftersom det blev väldigt mycket att läsa och för min del skriva nu så delar jag upp denna dag i två inlägg. Så nästan inlägg får ni imorgon när jag är i skolan. Så nu ska jag faktiskt ta och skriva ett till inlägg och mer om vad vi gjorde hemma sen. Men så kolla imorn om ni vill se fler bilder, bland annat på det jag fick, och om vad som hände då!
Så ses vi folket!

Skoldagen



Hej!
Idag har det varit skola igen. Det började med att vi hade Hemkunskap. Sen hade vi No där vi tittade på film och sen hade vi lunch där gjorde jag inte så mycket. Efter hade vi matte och då gjorde vi ett prov och sen efter det hade vi so, där vi gjorde nyhetskryss och skrev om islam.
Nu är jag hemma och har tittat lite på tv och nu ska jag laga mat med mamma.
Vi ses senare då skriver jag om min gårdag!


Snart konfirmerad

Detta är en bild på klänningen jag har på mig precis nu. Och nu klockan 11.00 så börjar konfirmationen! Detta är jag så taggad inför verkligen! Så nu gäller det!
När jag kommer hem så blir det lite kalas med pappa,Carita(pappas flickvän),Mattias (brorsan),Elin (Syster), Sandra (syster), mormor,mamma & Matilda! Ska bli så grymt kul verkligen!
hoppas ni får en riktigt bra dag!

Gårdagen i bilder


Dagens att göra

Hej allesammans!
Just nu sitter jag och tänker igenom lite vad jag behöver göra idag. Och sen är jag enormt nervös inför imorgon! Så nu måste jag fixa kameran, batterit & rensa. Sen blir et nog att äta sen måla naglarna och ja sen fixa lite och så! Så jag vet inte hur mycket jag kommer ha tid idag att skriva, sen måste jag be om ursäkt för dålig uppdatering. Jag var på stan igår med Hampus & Klara & Elin sen drog vi till XP och va där till 24.00 tror jag. Underbar dag/kväll! Alla som var med och gjordde den bäst blir tackade här!
Men vi ses!

Bra väder på söndag?

Jag har inga bilder..
Hej!
Nu är jag hemma från skolan och har precis ätit lite mat. Just nu så tittar jag på Big Brother.
Men jag vill verkligen inte att det ska regna mer! Ja i alla fall inte på Söndag för det kommer första min konfaklänning då :( Men det löser sig nog.
Idag gjorde vi inte så mycket, På engelskan jobbade vi lite med grammatik och sen så på spanskan plugga vi inför provet och på svenskan så började vi att fundera på hur våra deckare skulle vara. Sen hade vi lunch där vi åt och sen gick till uppehållsrummet och snackade med Rickard och folk där ;) Sen gick vi till gympan bytte om och körde killerboll & Kinesiska muren :) Sen hade vi matte då jobbade vi och sen drog vi till no och gjorde provet, jag tror det gick ganska bra i alla fall ;)
Nu får vi hoppas på att det blir bra väder på söndag och så :)


Vi ses !

XP & KYRKAN

Brist på bilder, BOKEH
Hej!
Nu har jag kommit hem från kyrkan. Dagen bestod av skola och sen blev det att vandra iväg till XP med Hampus och Klara :) Där vi spelade Fifa, körde ninja, spelade wii med en massa folk :) Sen så var det ju en massa prat också. Men vid 17.45 så gick vi till kyrkan satt där och pratade och väntade på att gudstjänsten skulle börja. Sen hade vi gudtjänst och sen drog vi hem, Hampus hänge med hit för att vänta på sin mamma som skulle hämta honom. Och nu ska jag snart äta, men nu tittar jag på Big Brother.
Ni får ha det så bra så ses vi!

Genrep

Hej!
Idag har varit en helt okay dag! Ja förutom då att jag är jätte förkyld. Men man ska ju inte se på det negativa. Först så hade jag ju skola nu då, sen har jag ätit. Så nu snart ska jag dra ner till Klara sen ska vi gå till kyrkan där vi ska ha genrep för konfirmationen. Ska bli kul tror jag :)
Nu har jag inte tid att prata mer Så vi ses!

Blomma

Eftersom jag nu inte har något speciellt att säga men ändå inte vill lämna bloggen tom så får det bli en bild, ganska dålig men jag hoppas ni klarar er! :D
Imorn är det i alla fall genrep med konfan :) Ska bli kul, tror jag ;)
Hoppas ni får en bra kväll och vidare!

Mönstrat linne

Hej!
Har nu alldeles nyss kommit hem från en trevlig tur på torp med Klara,Mia (Klaras mamma) och mamma, blev en storasyster- och mammatur. Men ja det på bilden var det som blev köpt, tyvärr så hittades ingen konfirmationsklänning, provade bokstavligt talaat 10 st men inte en ända var bra. Antingen var den vääääldigt genomskinlig eller så var den för stor/liten.. Eller något annat problem. Så det får bli min reservklänning jag har här hemma som jag faktiskt nästan aldirg har använt. Men ska snabbt ner någon dag och springa och kika lite i lite fler affärer här i stan.
Nu ska det bli duschen för mig sen blir det mat, och sen lite tv tittande. Förresten så finns jag på flickr.com nu! heter @photooamanda
Så varsegod och titta in, är inte så hajj på hur man gör än men jag lär väll komma på hur man gör snart ;)
Vi ses! Ha det bra!

Kyrka & Torp


|segelbåt på gullmarn|FOTO:Amanda(jag)|REDIGERING:Amanda(jag)
Hej!
Idag blir det först kyrkan och sen blir det torp med bästevännen och Mia och förmodligen mamma :)
Och då kommer jag förmodligen köpa min konfirmationsklänning. Och ja mer en sån vet jag faktiskt inte, kanske blir det något mer eller kanske inte...
Men vi får ha en bra dag så ses vi nästa gång!

Seagull

Är det bara jag som är livrädd för fiskmåsar?
De känns alltid som de ska atackera än när man går där på stan eller någon annanstans. Sen skiter de ju typ hela tiden. Ajja vad ska man göra åt det? Haha men ibland är det kul att se andra reaktioner när fiskmåsar kommer :)
Nu ska jag lägga mig eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon för att gå och titta på syrrans fotbollsmatch och sen även och in till Brastad för att kolla på killarnas konfirmation :)
See Yaa

Konfirmationslägret

Hej!
Ja nu tänkte jag att jag skulle börja förklara om vad jag gjorde på konfirmationslägret! :)
Vi åkte till lägret då, jag var ganska nervös men väldigt glad!
Första saken vi gjorde när vi kom dit var att bli uppdelade i olika rum, jag & Elin & Klara delade rum :)
Och så fick vi göra oss lite hemmastadda och så. Men så minns jag inte så mycket mer vi gjorde faktiskt.
Vi gjorde inte heller särskilt mycket.
Vi gick upp vid någon gång innan 8.30 för då var det frukost som gällde. Sen så hade vi lite lovsång och så sen så körde vi en massa lekar och så ute i regnet och även inne sen för vi blev så grymt blöta. Vi hade andakt sen på kvällen och jag hade väldigt ont i magen så jag satt mest ner och så.. :( Sen så innan där hade vi fått en lapp som vi skulle plugga på om till provet.
Vi hade dop för 3 konfirmander som ej hade döts sig och var då illa tvugna till att döpa sig nu, de fick döpas i havet. Säger bara "brrrrr!!!". Vi hade super kuligt på festen där efter. Sen så pluggade vi en massa och så.
Pluggade en massa inför provet och sen körde vi flaggan. Sen mins jag faktiskt inte så mycket mer, men vi hade andakt som alla andra kvällar.
Denna dagen började med att vi körde kill- och tjejdag. Vi dansade och pratade en massa tjejsnack. Killarna drog 2 bilar för att visa hur starka de va... ;) Ja men våran tillbaka grej var på lunchen då. Linnea (en av faddrarna) skriver ett filmcitat, vi svarade som ett svar på den "Girls!!" och sen sprang vi ut på grusgården utanför (utan skor...) och sen så dansade vi :) Efter körde de brittiskbulldog, som liknar kom alla min kycklinar, fast när man fångar måste man lyfta upp personen och säga 123 brittisk bulldog! Jag var ej med eftersom jag hade så grymt ont i magen (igen) men Benne och fler bad för mig typ 3 gånger.. tyvärr hjälpte det inte. Men när vi bad för Klaras knä hjälpte det och det var super verkligen! Men sen fick jag en massa hjälp av BJ, Tack! Kvällen slutade med att Jokke visade upp sin skills med att spruta eld, super cool! Och så hade vi en godnattsaga med Agda och Ingalil, som egentligen är två av ledarna som klätt ut sig. Haha riktigt kul faktiskt men kunde typ inte skratta tack vare min mage :(
Sista dagen, jätte synd verkligen jag var ledsen, jag vill verkligen INTE åka hem. Men så vi städade och så. Sen körde vi kramleken innan alla skulle åka hem, så vi fick en hej då kram av alla. Jag var nästan nära på att börja gråta.
Ja det var väll det! Jag saknar det väldigt mycket! Vill tillbaka nu! Vill tacka alla för det underbara lägret!

Our God Is Greater

 



Café XP


Bara för att jag älskar bilden, och inte har någon bild att lägga upp just nu..
Hej!
Ska alldeles snart äta och sen blir det att dra iväg till Café XP :) Och umgås med alla härliga typer!
Idag har det väll inte hänt så mycket, skolan var som vanligt..
Men så jag har faktiskt itne så mycket att säga, Men jag ska väll förbättra mig med det där "att inte ha något att säga"- grejen.
Men ja ni får ha det så bra så ses vi!


I'm Back!


En gammal bild, med gammal redigering...
Åh hej allesammans!
Jag har saknat er så grymt mycket nu! Igår så kom jag hem vid ungefär 4 eller något tror jag, men tyvärr så kunde jag inte skriva eller så eftersom internetet inte funka :(
Men nu är jag entligen här igen!
Jag har verkligen en massa att berätta om dessa 6 dagar :) Det har varit så grymt kul verkligen! Jag saknar det jätte mycket jag vill tillbaka igen!
Men nu är det så att jag tar nog lite om vad som hänt någon annan gång när jag har lite mer tid, ska nämligen fixa en massa saker nu sen gå till kyrkan och sen duscha. Så kanske senare eller imorn eller något :)
Hej då alla mina älsklingar som har varit kvar här i alla fall!

Bästa tidsfördrivning

-Där köper jag gärna mina kläder
-5 sanningar om mig själv
-Mitt fullständiga namn
-Mina fobier
-Dröm pojkvän!
-Bästa tidsfördrivning

RSS 2.0