fireeye

Det här med att tona ihop två bilder har la blivit en ny hobby, nä men det är riktigt kul och blir oftast ett coolt resultat. Det här till exempel är en bild på mitt öga och en brasa, fast det kanske syns men ändå.

ms Summer?

|Fotat sommaren 2011, min syster på bilden|
Nae nu tycker jag allt att det kan ta o få bli sommar på riktigt, vädret har kommit och nu vill jag bara ha sommarlovet! 

Ammieshade

|bild från i somras|

Jag vill bara meddela att jag startat upp en ny blogg! Bloggen handlar mer om mig personligt, och kommer inte handla så mycket om just min fotografering. Fotografier stannar på denna bloggen. Så om du har lust får du gärna gå in och kika på den, lämna en kommentar eller bara kolla på det ända inlägget jag har.
HÄR HITTAR DU BLOGGEN 
 
Kram på er!

Sunlight

|Fotot taget i Tenhult, med nikon d3100 och med ett par kalla händer|

Hejsan!

Ännu en dag hemma, har inte gjort någonting nästan. Jag har bara tittat på tv, grejat lite på datorn, spelat lite kort med syrran och såklart mobilen. 
Våran toalett är trasig, så jag och syrran var tvugna att gå till mormor, som tur är bor hon knappt 5 minuter bort men det var ändå pinsamt att gå ut i kort korta shorts. Det värsta var la att det kom några killar som jag dessutom inte kände igen, hoppas jag inte skrämde dem för mycket med min outfit. USH.
I alla fall så är det såklart fint väder idag, bara för att jag inte kan gå ut och fotografera. Men förhoppningsvis är jag frisk i helgen och att det är fint väder så lär jag nog ta med mig kamera ut, även om jag tar och går och solar. Man kan ändå fota något på vägen eller där. 
 
Ha en bra fortsatt dag!

FireBoy

|Bilden är fotograferad av mig, som modell är det min bror Mattias|
Hej på er!
 
Har äntligen börjat att blogga igen, eller jag tänker att jag i alla fall ska försöka. Och därför ska jag även börja ta tag i min kameran och gå ut och knäppa några bilder. Men det får bli när jag är frisk. Idag blir det en dag där jag ligger inne i sängen och bara vilar, jag måste få tillbaka min röst. Min lärare tror dessutom att jag är hemma för alla prov, jovisst för det skulle jag ju stanna hemma från. Men önskade jag kunne få varit i Tenhult nu, jag vill vara med de underbara vännerna där idag, de ska hitta på något och jag får bara vara med via skype eftersom jag inte kan ta mig dit. Men jag får helt enkelt nöja mig med det. 
Ha det bra! 

Motljus

Jag älskar att fota motljus. Denna bilden är från i vintras, som ni kanske ser. Men jag har helt enkelt inte fotat sen i vintras när denna bilden togs. Jag vill typ fota, men inte har jag haft tid med det. Och nu när det varit bra väder har jag häldre velat jobba på brännan, inte vet jag varför för jag får ingen färg nästan. Och nu har jag så ont i halsen att jag knappt kan prata och dessutom så utmattade/svag att jag knappt orkar gå utanför huset. Men jag mår la bra ändå,typ. Och jag hoppas alla andra som läser detta mår bra också!
kram på er

RSS 2.0