Wings Of A Butterfly

 
 

Ny design

Ni har väl inte missat min nya design?
Kan ju säga att bakgrunden är helt egengjord och det tog mig en timma (om inte mer) att göra den!
Headern har jag också gjort själv, alla bilder i är mina egna!
 
 

28/6 fotopromenad

Det var några av alla dessa bilder jag tog. Bilderna på mig är tagna av min mamma Ann-Carin (fotocredit till henne) och alla natur bilder är mina, redigeringen är även gjord av mig.
 

Plocka blommor

På midsommar var vi och plockade blommor, på den tredje bilden uppifrån ser du min syster Elin, även ser du min bror Mattias o hans flickvän Stina i bakgrunden. Tog inga speciella bilder medans vi kollade på midsommardansen eftersom det regnade lite och vi dansade inte själva så. 

A dream is only a dream until you make it real★

 

Pink flower

 

I Got A War In My Mind~

 

Purple

 

PaperText

 
 
 

I Think It's Time To Be Happy Again

 

~Believe in your dreams~


Promenix

Det blev en promenad idag i det fina vädret. Så här är bilderna från den lilla promenaden. 
 

Norra Hamnen-Lysekil

Är du i Lysekil? Ska du till Lysekil i sommar? Då ska du absolut söka dig fram till Norra Hamnen, det finaste stället i hela Lysekil kan jag säga er!  Solnedgångarna är helt otroliga, utsikten är bäst, du kan bada, du kan sola, du kan jogga, du kan gå en promenad eller helt enkelt fota! Så det är ett tips om ni ska/är/vill till Lysekil.

Welcome June

1 Juni idag. Shit va tiden går fort! Dessa 6 månader gick riktigt fort, ett helt halvår. Snart slutar skolan och äntligen är det sommar!  Idag var mitt första dopp, 30 grader ute, samt blå himmel och väldigt härligt. 

RSS 2.0