2013


Veckans blogg + vinnarna 30/12



Lite saker som händer

Hej på er!

Har nyss städat lite i rummet, så nu är jag verkligen grymt varm! Brukar aldrig ha öppet fönster på vintern kan jag säga, men nu var jag verkligen tvungen till det. 
I alla fall så är det nyår imorn, taggar trerätters skjuta raketer, och så klart försöka få tid, ork att fotografera lite. Ser verkligen fram emot det. 
 
Det är något fel på min instagram som kanske några märker så lägger jag inte upp så många bilder nu ,för några dagar sedan tills nu då, eftersom det totalt hackar och jag kan inte ens komma in på välja "ta kort" eller "kamerarullen" liksom.. Även på twitter kan jag inte lägga upp bilder som fotograferas för tillfället liksom.. Men ja annars rullar väll allt på..
Varit på stan/A6 några dagar nu med syskonen och så har jag varit på promenad med varm choklad och fika. Har varit väldigt trevligt här nu efter jul hos pappa. 
 
När jag kommer hem till mamma ska jag försöka ta mig ork till att fotografera alla min julklappar också så ni kan få se dem!
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag och nyår imorn!
 

Veckans tema v.52

Naglar. Jag valde att måla mina naglar såhär inför julafton och alltså även in till detta tema. Super nöjd men det ser mycket bättre ut i verkligheten!

Look at this!


You just realized


Twittertjöt

Är mycket mer aktiv där!

Instagram- nytt konto

Hej på er!

Har för någon dag sedan gjort ett nytt konto på instagram med bara quotes på. Jag har som sagt blivit helt tok kär i quotes och så. Så därför fick de då bli ett nytt konto för just dem. Om ni vill kika in kan ni bara söka:
quotes_15

Sen har jag ju min vanliga:
heamjoslife

Och mitt foto-konto:
photooamanda


Kram på er!


Day dreamer


Juloutfiten


God jul!

Jag önskar alla mina underbara läsare och övriga folk en god jul! Hoppas ni får umgås med era nära och kära, öppna julklappar och äta julgodis! 
 

En timma

Bara en timma kvar till julafton nu då!
Taggad på vad jag kommer gå i julklapp!


Veckans blogg + vinnarna 23/12



Veckans tema v.51

Jul. Jag valde då jul som tema eftersom om bara några få dagar så är det faktiskt just julafton. Den här bilden är då redigerad som en av mina vanliga quote bilder men har även lagt på en röd ton som gör den mysigare oc juligare. 
Tyvärr så blir nästan alla bilder jag lägger upp här på bloggen nu väldigt dåliga..
 
Önskar er nu en riktigt bra jul!

No music, no life

 
Nu har jag äntligen fått in ett par grymt braiga högtalare i mitt rum! 
MUSIK PÅ HÖG VOLYM!

Jullov

 
Hejsan!

Har nu äntligen gått på jullov! Har verkligen behövt det här länge, så trött på skolan så det inte finns ord! 
Idag har inte hänt alls mycket, på de få lektioner vi haft har vi bara slappat/lekt, gått på skatt jakt och på julavslutningen så dansade skolans lärare till gangnam style... Haha såg så kul ut, DÖR. 
Sen har jag handlat lite på kappahl, inte så mycket, två tröjor & ett armband & ett par mystofflor. Nu är det mys med mamma,syster och mormor framför tvn.
 
Ha en bra kväll!

Farsdagskortet!

Jag glömde ju visa farsdagskortet så här får ni se det:

Tomteluva

Hejsan hoppsan!

Idag är set sista dagen i skolan, och kanske sista dagen i livet?
Tänkte bara meddela att nu är tomteluvan på och jag är redo för jullov!

k r a m p å e r !


Äntligen

Hej på er!

Kan nu äntligen igen blogga från mobilen! Fattar verkligen inte vad det var som hade hänt men nu verkar det ha fixat sig så nu är jag tillbaka vis mobilen också. Förhoppningsvis blir jag lite mer aktiv nu men kan inte lovs något på den saken.
Ville i alla fall bara att ni skulle veta att det funkar nu så hej då på er.
HA EN GRYM KVÄLL


All I want for christmas


Quotes

Hellu!

Har typ totalt fastnat för att göra quotes! Det är grymt kul, och blir liksom en bra bild fast kanske bilden från början var väldigt tråkig.. Däremot alla quotebilder jag lägger upp här på bloggen/andra ställen behöver inte just handla om mig, men de flesta gör det..! 
Vad tycker ni om quotes?

Pyjamas i skolan

Hejsan!

Idag har varit en väldigt jobbig dag på grund av att jag har så grymt ont i mina ben och rygg, kan knappt stå,gå eller ligga. Och eftersom jag då har varit i skolan så har det varit väldigt jobbigt.. Men annars har det allt varit en bra dag. Efter skolan så plockade vi upp julgrejorna (lite sent jag vet). MYSIGT!
Sen har jag inte gjort så mycket annat.
 
Imorgon så är det volleyboll! Vi tjejer i min klass ska ha pyjamas och vara trötta! Grymt kul kommer det bli, kommer nog kännas konstigt att gå runt med pyjamas och grejor i skolan. Men kul blir det!
 
Ha det så bra!

You are my piece of paradise


Veckans blogg + vinnarna 16/12



Ny design

Nu har jag fixat en juldesign! Dock är headern bara tillfällig då jag tänker att jag ska ha min tomteluva på bilden egentligen, problemet är att den är borta så måste hitta den först!
 
Vad tycker ni?

Jag är lyckligare nu

Hejsan!

Idag är det fredag, för er som missat det. I skolan idag så har jag först haft spanska där vi jobbade i ett häfte, sedan hade jag matte vi jobbade lite med huvudräkning och efter matten hade jag idrott där vi övade inför volleybollturneringen vi har på tisdag. Kommer bli grymt, vi är ganska dåliga men vi satsar på outfiten istället! Vi ska ha pyjamas och vara grymt slappa,hängiga och se hemska ut i håret osv.. Efter idrotten hade vi lunch, då vi först gick och åt och sedan körde vi kort och åt chokladboll. Sen hade vi svenska och syslöjd kvar, svenskan spelade vi alfapet och på syslöjden började jag sticka en ny mössa (blivit kär i mössor!) Jag har gjort en limegrön nu alldeles nyss blev klar med den förra veckan och nu gör jag en röd/brun. Efter slöjden gick jag hem och åt oc nu sitter jag här och lyssnar på musik, redigerar bilder och kikar runt lite på nätet.
 
Senare vid någonstans innan 19 kommer Johannes och hämtar mig och så åker vi till Lyse kyrka och tittar på en föreställning med konfirmander och massa annat folk. Kommer nog bli nice! Vet inte hur länge det håller på men bloggar nog inget mer efter det! 
 
Ni får ha en super duper bra eftermiddag/kväll!

Teenager posts 2


Smile on and life goes on


Veckans tema v.50

Fåglar. För någon vecka sedan satt dessa fåglar utanför mitt fönster. Tycker såna här små fåglar är så söta. Frågan är om detta är en bofink eller om det är någon annat sorts fågel, är tyvärr inte så bra på fåglars namn och så.

Don't stop believin'

Hejsan!

Har nyss kommit hem från skolan. Inte änt något speciellt, tittade på film på svenska, is på gympan och film på so:n.. Sedan lyssnat på några redovisningar och lekt på engelskan. Väldigt slappt faktiskt, väldigt bra eftersom jag är grymt trött! På grund av att en viss person typ "tvingade" mig att stanna uppe igår..
 
Igår var jag med Klara efter skolan. Vi pratade och tittad elite på videos och så på datan. Sedan vi 17.45 gick vi till XP för vi skulle snacka om Lussebandyn (är med och hjälper till). Så vi var väll där vi 17.50, ingen där så ringde Johannes, han sa att han var på väg.. Tog ett tag och han kom vi 18, då hade han glömt nycklarna så han fick åka med en hem och hämta dem men tog med sig David istället. Sedan pratade vi och fikade i typ 40 minuter. Sedan gick några men jag var kvar en stund och tog sedan sällskap med Klara och Rickard hem. 
 
Ja mina dagar är kanske inget speciellt så där.. Händer mycket roligt men det är så svårt att skriva och så ;)
Ha en bra dag!

Teenager posts


Veckans blogg + vinnarna 9/12



Julgranen fixad

Hej på er!

Idag har jag varit uppe hos min käraste mormor och pyntat hennes gran eftersom hemma hos mig kan man inte ha någon julgran för den får inte plats här. Så lite juliga bilder fick jag ju såklart passa på att ta, Var dock lite konstigt ljus men lyckades få de rätt så okay tycker jag. Även fast blogg.se sämrar bilderna väldigt mycket har jag märkt. Förresten på tal om blogg.se så kan jag inte längre blogga från mobilen eftersom blogg.se appen har slutat att fungera.. Lite dåligt faktiskt eftersom det var en anledning till att jag köpte mig en iPhone. 
 
I skrivande stund lyssnar/sjunger jag till "Vår julskinka har rymt", så nästan dör av skratt här när jag skriver.
Blir så glad när jag tittar ut och ser att det snöar och det är faktiskt rätt så vitt på marken!
 
Ni får ha en grym eftermiddag/kväll!

Veckans Tema v.49

Första snön. Den här bilden tog jag då jag var ute och trampade i min första snö på riktigt. Jag var på en julmarknad med min pappa, bonusmamma, bonussystrarna och min riktiga syster. Några vänner till oss var med också. Det var mysigt men kallt.

Vill resa till New York

Vill resa till New York!
Tumblr_mdzj8kzuae1rsyufto1_500_largeTumblr_me45cmb8vg1rjwt7po1_500_large
Bilder från we heart it

Julklappstips!

 

Enjoy the little things


Tips på tjejfilm?

Skriv gärna någon bra tjejfilm i en kommentar!

Veckans blogg + vinnarna 2/12



Julmarknad

Hej på er!

Idag vid halv 9 blev jag väckt eftersom vi skulle till julmarknad i ett slott klockan 10. Var grymt trött sov på vägen dit!
Hittade ingenting sär tyvärr. Tog typ 2-3 kort med kameran på grund av att det var så grymt kallt. Men jag har inte med mig någon dator till pappa denna gången så kan inte svara på ers kommentarer eller läggs upp de bilderna. Kan ju låna någons dator här men orkar inte det. Senare åkte vi hem sov även då. Nu har jag precis spelat lite med brorsan och tar en paus nu på grund av att orkade inte spela mer. Ligger då nu i soffan och lyssnar på alla andra som pratar och smsar med lite olika folk och så. Snart blir det mat också!

Ha en bra kväll!


Glöm inte!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

RSS 2.0