Läger

Hej! Skriver nu ett snabbt inlägg innan vi ska fika:) det är rätt kul här och jag och klara har precis spelat kort:) men vi ses när jag har tid igen. Kram

Smällare skrämmer livet ur mig!

Hej på er!
Jag håller just nu på att packa inför konfalägret tills imorn ! :) Och så satte jag mig här och tänkte kolla snabbt om klara hade skrivit något och precis då så smäller det till utanför och det lyser upp hela lägenheten.. Blev jag rädd ? Absolut! som fan ;) Undra va det var... Körde precis en moped förbi samtidigt antingen var de den som gjorde det, inte mopeden utan den som var på såklart, eller så ja har ingen aning ... :P

Men som jag nu sa i ett annat inlägg : Antingen kan jag kanske skriva något inlägg via mobilen eller så ses vi när jag kommer hem! :)

Jag har faktiskt plattat håret idag! Det var typ år och dar sedan!(ett boktips!) Kolla:
Vi syns!

autumn leaves

Det finns så många olika sorters färger på bladen nu på hösten! Är kär i höstens färger!

Like A Prayer


Snälla Rösta!

Hej på er (igen)
jag är me i en fototävling, och kan vinna en resa till sydkorea!
Och om ni hjälper mig med att RÖSTA! så lovar jag att alla kommer få en länkning! Så när du har röstat är det bara att lämna en kommentar här på bloggen och säg att du har röstat så kommer det en länkning någon gång fram över! tänk ni kan hjälpa mig men ändå inte slösa bort allt för mycket tid det är bara att trycka på en enkal knapp så har ni hjälpt mig! :)
Gå bara in här:
http://www.facebook.com/photure.se?sk=app_262762380435248&app_data=image_id%3D169
eller här:
http://www.facebook.com/photure.se?sk=app_262762380435248&app_data=image_id%3D169
här:
http://www.facebook.com/photure.se?sk=app_262762380435248&app_data=image_id%3D169
här:
http://www.facebook.com/photure.se?sk=app_262762380435248&app_data=image_id%3D169
Sen har jag även några bilder till så kolla vidare på bilderna och när ni ser namnet : Amanda Jönsson så klicka RÖSTA! :) Tack Tack!

Ställ om klockan allesammans!

hej på er!
Inatt sov käraste Klara här! :) Så vi satt länge och prata inatt till klockan ungeför halv 2 tror jag ;) Men ja så när vi vaknade idag så kom vi på att vi skulle ställe om klockorna till vintertid alltså en timma tillbaka.. ;) Och jag som var glad att jag vaknade halv tio men så var den bara halv nio ;) Men ja egentligen så var den ju halv tio ;P
Men ja och nu förtillfället har jag även en annan telefon för jag ville inte ha min nya mobil med mig till konfalägret som jag åker på imorn ifall det händer något och så ;) Så jag har denna telefon (bild tagen från google)
Är min gamla tele ;) Men ska allt se till att ta lite bilder ändå men då kommer ni ju märka vilken skillnad det är på denna mobils kamera och min xperia arc ;) Såg förut att det var väääldigt stor skillnad men jag kommer kanske att blogga via telefonen någongång om jag har tid annars får ni klara er utan mig tills på torsdag för då kommer jag hem ;)

Men just nu sitter jag och redigerar lite höstbilder från gårdagens promenad så senare kommer nog lite bilder ;)

Leaf


Härlig promenad!

Hej på er!
Har nyss varit ute på en promenad med Mammis :) hade såklart med kameran så blev lite bilder som kommer dyka upp på bloggen senare :)

Papi


Nya kategorier

Ny har jag nya kategorier!
  • Foto-Bokeh
  • Foto-Porträtt
  • Foto-Natur
  • Foto-Svartvitt
  • Foto-vatten
Det är dem som finns än så länge kommer säkert komma mer destu fler bilder det blir och så :)

Min Fina Idé :)

Bokeh

*
*
*

Vad tycker ni?

*
*
*
Bilder från helgen i Norge med Klara ;-)
Fotograf & redigering: Amanda (jag)
Skirv gärna vad ni tycker!

Ny kjol

ursäkta för dålig bildkvalité
Kamera: xperia arc
Fotograf & redigering: Amanda (jag)
Modell: Amanda (jag)

mobilblogg-good night

Snabbt inlägg : God natt sov så gott allesammans! Imorgon är det halloween !

promenad/missade :(

Tjoohooj!
Nu så sitter jag i soffan och tittar på idol.. Missade däremot början för att jag var på promenad :/ Men ajja det löser sig antar jag :)
Hur e det med er denna fredagskväll? Höstlov och allt :)

Love You Like A Love Song!


Få aldrig en tjej att falla för dig om du inte tar emot henne! <3


Jag är barnslig jag vet.. ;)

Just nu sitter jag och spelar på howrse.com ;) Adda gärna mig som vänn : Mandan14
Haha vet jag e skit barnslig men någonting måste man ju ändå göra !

Tror jag kan nu ..

Hej på er allesammans!
Jag har nu suttit och övat en hel del på provet och jag hoppas verkligen att jag kommer ihåg allt. Brukar va så för mig att jag inte kommer ihåg men nu så ska jag klara detta :)


Ny Design!

Som ni ser har jag en ny design! Och jag måste tacka Felicia för denna design är jätte nöjd med den och hon e verkligen super bra!

Gamla:


Nya:


Plugga,plugga hela dagen!

Hej på er!
idag på musiken så sjöng Klara i våran grupp oxxå.. Kul fast hon liksom överrösta mig men det e ordnat nu om hon nu ska sjunga medoss nästa gång med :) Det var kul i alla fall och den vi hade som pianist var lite trögfattad ;) Eller asså han hängde inte med och så.. Men våran riktiga pianist blev sjuk och mådde illa och så, så han fick åka hem.. Men jag annars hade vet varit en helt vanlig dag :)

Just nu sitter jag och övar på No-provet vi har tills imorn. har bestämt mig för att inte göra sv-provet imorn gör det v.26 istället.

Svar dagens gåta!

Svaret : Gift!
Det var 3 stycken som hade gissat rätt men tyvärr så var det bara en utav dem som hade skrivit sin blogg och som jag skrev så måste man skriva sin blogg!
Så vinnaren är:
www.ebbaekalek.blogg.se

Lavalampa

Vet ni inte vad ni ska ta kort på ? Ett tips skit kul och sitta och försöka få till roliga bilder med en lavalampa :)
fotograf & redigering: Amanda (jag)

Plugga som fan!

Hej på er!
idag hade vi tyvärr inställd träslöjd :( Jag och Klara gick hem efter vi hade ätit och så pratade vi och så hemma istället sen gick vi tillbaka till skolan också hade vi sv då satt jag och Klara i eget rum och fortsattepå våra noveller. Men så sen hade vi elevensval och vi fortsatte att sticka ;)

Men just nu sitter jag och pluggar ihjäl mig! Jag tror inte att jag kommer kunna sv-provet :( Men No-provet verkar som jag kan en del på, och sen så har vi även spanska-glosor oxxå :( Fullt upp!.. :(

Fotograf & redigering : Jag

Konfirmation! :)

Hej på er!
har nyss kommit hem från konfan :) Va rätt kul faktiskt :) Men idag har inte hänt så mycket annars efter skolan gick jag och Klara hem hit va här en stund och sedan så gick vi hem till klarann :) Pratade och sånt och sen så gick vi då till konfan :)
Och nästan vecka på lovet har vi konfaläger :) ska bli kul.
Fotograf & redigering: Jag

va fan e det med fin häl nu då ?

Hej på er!
har gjort mig i ordning nu och ligger i sängen och kollar runt på nätet och så ;) Men När mamma ahde gympa så gick jag dit och kollade på och så kom Klaran och va där en liten stund efter hon hade varit på utvecklingsamtal och sa hej och så.. men så sprang jag utan skor och nu har jag så jävla ont i min häl... :( Inte alls kul..
Inte så bra...
Fotograf & redigering: Jag


Kan du gåtan får du en länkning!

Gåtan är: Vad kan vara härligt att vara, men farligt att få i sig?


Du behöver ändast göra :
  • Skriva blogg och namn och skriva rätt svar på gåtan!
  • Du får en länkning om du har rätt! Alltså får alla en länkning spelar ingen roll vad de innan har gissat Alla får en!
  • Du får maila mig svaret om du vill ([email protected])
  • Men det skadar inte med gissningar så gissa på kanske har du rätt :)

KOM IGEN GISSA PÅ! ANDRA KOMMENTAR SKRIVS I INLÄGGET UNDER ELLER ÖVER!

Go Screw Yourself


Det gick ju bra ;)

Nu e jag tillbax! ;)
Jag har precis kollat Facebook tänkte att jag kanske skulle skapa en sida för min blogg där ;) är det någon som skulle gilla den eller ?
Men ja det får vi se hur det blir med det ;)
Men ja just nu sitter jag och smsar med några folk.. eller mer 1 men ja i alla fall.. :P Och senare tänkte jag gå och titta på när mamma har gympa och så..

Men jag frågade mamma om jag fick börja spela gitarr och hon sa Ja. så nu är det bara att anmäla sig och hoppas på att man får en plats :) Men någon dag här fram över tänkte jag att jag skulle upp och sjuta igen var så jävla länge sedan och det e så jävla kul jag har ju faktiskt kommit 1:a en gång och har bukal här hemma så helt omöjligt skulle det ju inte va om jag kommer ihåg hur man gör :)


I am a vampire!
Fotograf & redigering : Jag
Modell: Jag

utvecklingsamtal

Hej hopp !
har nyss ätit lite pannkakor men snart blir det att dra till utvecklingsamtal.. Hm... undra hur det här kommer att gå...
Men jag tror det kommer gå alldeles utmärkt... eller a nästan i alla fall ;)
Men ja hoppas ni har haft en trevlig dag och kommer ha det resten av dagen oxxå såklart! :)
Fotograf & redigering : Jag
Modell: Jag och min älskade Kamera!

Jag tävlar!

Jag tävlar hos denna tjej. <----Om du trycker här kommer du direkt till tävlingen
Här är bilden jag tävlar med :

Nalle Puh

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse. "-Puh vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar.
"-Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta för att det ska bli två."

All Words I Sing About....

All Words I Sing About, All that Is That I Write About!
If You Were Mine
Let Me Be The One To Share Your Hopes And Dreams With!
'
Den här texten är tagen av en låt jag kan tänka mig att det var mig själv som sjöng. Orden han sjunger är dom jag sjunger om, sången är som tagen från mitt hjärta!
'
I Will Love You 4-ever, My Boy!



mobilblogg-mormor

Tjoo hojj!! Just nu sitter jag vid matbordet uppe hos mormor har precis käkat och nu sitter vi o pratar om skolor och sånt. Men jag tänkte bara att jag ska uppdatera lite. Men så ja va gör ni? Mår ni bra?

Vinter..

God morgon allihopa!
Idag kommer jag kanske inte ha så mycket tid att blogga på men ska försöka så gott jag kan. För idag ska vi upp till min mormor där vi ska träffa hennes "syster". Ett litet kalas så där. Och sen så ska även syrran min ha ett kalas här hemma för hennes kompisar.

Sitter nu och kollar igenom gamla vinterbilder. Oj vad jag vill ha vintern här nu! jag vill ut och fotografera snöö! :D
Gillar ni att fotografera snö-bilder ?
Här är en gammal snöbild i alla fall. som jag å var rätt nöjd med men nu så är den mer tråkig :P

IDOL

Jag hejjar på Moa!!!
Vilka/vem hejjar ni på ? ;)

Jävligt hemsk dag!

Hej på er!
Idag har det varit en hemsk dag måste jag säga.. Först hadevi ID som vanligt men sen så hade vi No och då blev det ett STORT chafs mellan våran lärare och en och jag menar stort... läraren började gråta och stack hem .. Så ja vi fick gå runt där i hel jävla timma! ne inte det.. mer typ 2 timmar.. Och de flesta kände lite skulkänslor fast det knappt hade gjort ngt... typ jag.. Men så ja klassen gick väll mest runt och så.. Vi pratade allihopa jag måste säga att det kändes hemskt! Men ja vi hade Sv efter detta och då kände våran lärare att det var något fel och alla satt liksom helt knäppt tysta och helt och hållet jag vet inte hur jag ska säga men alla var verkligen nere.. men vi försökte i alla fall jobba en del .. Kom ej så långt men så vi slutade sen så hade vi matte och det skulle vi ha med denna läraren men vi alla fick prata med rektorn istället så.. Vi har haft en jäävligt jobbig dag allesammans.. men ja så kan det väll gå ibland.. försöker pigga upp mig med en del saker jag ej nämner i bloggen men jag måste säga att jag e lite ledsen... Men ja nu ska jag ju inte låta det förstöra min helg.. så nu blir det att jag kllar runt lite på nätet övar lite på ett prov och tittar på tv..

seriös? NEJ!

Hej hopp!
Just nu sitter jag i min säng och väntar på att Klaran ska logga in på skype så vi kan skypa :) Men annars så gör jag inte så mycket.
Men idag :
Först hade vi engelska och då så jobbade jag och Klara i våra arbetsböcker men sen hade vi spanska och då hade vi läxförhör och jag hade rätt på alla förutom en där jag hade satt ett a ist för ett e :/ Men sen så körde vi glosleken. Och senare efter spanskan så hade vi svenska och då gick vi i genom lite frågor och sånt. Sen så hade vi lunch och då åt jag och Klara och sen så gick vi till gympan och bytte om och så körde vi volleyboll, och det e något jag tycker riktigt mycket om måste jag säga! men först körde vi tjejer mot tjejer och killar mot killar men sen fårgade jag och om vi inte kunde köra blandade lag och då var det några som höll med och så gjorde vi det.. Men mitt lag var inte så bra.. :P jo det kanske det va men det gick i alla fall inte säkilt bra men jag kunde inte ta bollen en ända gång så det var inte mitt fel! ;) Men sen så hade vi i alla fall matte och då jobbade vi i boken och så fick vi våra omdömmen och jag hade E eller högre så inget F i alla fall :) Men sen så hade vi musik och jag trodde det skulle bli kul men det var en i min grupp som bara fjantade sig hela tiden fast sen så gick det väll rätt bra fast när jag sjöng hördes det inget för jag fick inte ha mick o jag kunde inte överösta alla som spelade, liksom trummor,2 gitarrer och en bas och en pianist..  Det var ju inte så jävla enkelt att få min röst att höras men så nästa gång hoppas ja jag får sjunga i mick ist.. Men ja sen så gick jag och Klara hem hit och vi har övat lite på låtarna och så har vi pratat och ett tag bytte vi ut alla A:n mot O:n och alla O:n mot A:n så det läst rätt kul :) men ja sen så har vi inte gjort så mycket mer och för ett tqag sedan så gick hon hem och nu sitter jag och smsar lite och så :)

oredigerad gammal bild...

träslöjd

Hej hopp!
idag har det varit en helt vanlig dag :P Kan förklara lite snabbt:
Först och främst så hade vi spanska och då så jobbade vi i workboken och körde vi en hörövning. sen så hade vi dubbeltimma : so och matte och på so:n så fortsatte vi att prata om miljön och på matten jobbade vi med en lapp om area och omkrets.. :/ men sen hade vi lunch och då gick jag och klara och åt och sen spelade vi kort och sen så hade vi träslöjd :) och där blev jag klar med min men har inte tagit hem den än för jag har målat den och den hade itne trokat. Men ja sen hade vi svenska och då jobbade vi med en Novell. och sen så hade vi elevensval och jag har ju syslöjd och jag och Klara stickar och vi satt ute i hallen på golvet som vu brukar. och sen så slutade vi och nu sitter jag i sängen och tränar på spanska glosorna tills imorgon. Men vi hörs!

Va fan tog hon vägen ?!

Just nu sitter jag och skypar med Klara fast hon typ försvann :( Har inte en aning om vart hon tig vägen.. Ja men hon kommer väll förmodligen tillbaka snart.

Jag känner mig rätt nöjd har redan gjort alla läxor för denna vecka förutom spanskan men det e bara ord och det är lätt att lära sig så det e rätt lugnt men sen fick jag även beröm av Lotta för att jag hade ett snyggt arbete. Så ett tips för att impa på läraren lägg in egna tagna bilder! det gjorde jag nämligen och det tyckte hon om :) Men ja sen så har jag även gjort so läxan(hem provet) och så.. nej det var ju ingen fler ne.. :P

Men ja som ni ser nu på bloggen är jag inte så bra på att uppdatera men jag har inte riktigt tid och så när jag kommer hem från skolan för då e jag oftast med Klara och så ibland går vi ju till henne och då kommer jag ju inte hem förren sent och då äter jag kvällsmat och gör läxor.. Men jag skriver i alla fall någon gång ibland och jag hoppas att det går bra <3

Sitter just nu och redigerar lite bilder som jag bara har suttit och tatt här hemma.. Men jag har inte så mycket bilder att lägga upp nu lite tråkigt tyvärr men jag gör ju slut på alla mina bilder på direkten :P Men jag ska se om jag kasnke kan hitta lite gamla bilder och lägga upp som ni inte har sett. Från min andra kamera och andra mobil.. :)

Men snart är det ju jul hörni! Någon som önskar sig något speciellt kanske ? Jag vet i alla fall ett par saker jag önskar mig..
  • garderob
  • störreminneskort till mobilen
  • pengar
  • extern hårddisk
sen vet jag faktiskt inget mer.. men det e ju något :P

Min frukost = God, glömmer den inte! :P


morgo..n

Mobilinlägg: sitter just nu i soffan och väntar på Klara. Och sen så drar vi till skolan i det här jäkla vädret...

har ej tid tyvärr

blir ett kort snabbt inlägg för jag måste träna på ett prov jag har tills imorn och en läxa men hej då!
Oredigerad.. hemsk bild orkar ej leta upp någon bättre.

Baka bröööd

MUMS!!!
Recept får ni fråga om ni vill ha det annars e det onödigt att lägga upp om ingen vill ;)

En annan ny tröja som jag också köpte igår


Nyducshad/bakar bröd

Hej på er! just nu bakar jag bröd med mamma :) Eller det var ju jag då men mamma hjälpte mig med ugnen för jag har fobi för ugnar rör aldirg ugnar faktiskt.. Vet inte vad det är men jag kan bara inte.. Som pappa sa till mig:
Ja det kommer ju gröna monster och äter upp dig!
Ja det kanske gör det ?
Ni kan få se senare kanske ni vill ha recept vi får se om det blir något annars e det ju bara att fråga om det vet ni så ger jag er det när jag har tid! :)

TRÅÅÅKIGT

Hej hopp!
Just nu sitter jag i soffan och spelar wprdfeud ska in i duschen lite senare och sen så blir det att öva lite på ett prov och lite andra läxor och sen blir det nog lite mer data eller telefon och sen blir det sängen så jag kanske är pigg imorgon jag vill nämligen inte vara hemma från skolan. Men jag tänker nog gå fast jag har ont i halsen i såna fall men jag orkar inte missa något och ligga efter så.. Men ja adda mig på wordfeud: Mandan14

Lite trista och fula frost bilder men orkar inte leta upp några andra :
Sä här ser lite utav pappas trädgård ut :)

16/10 Dagens Låt


Fryyyyssseeerrr!

Jävla förkyldning.. Nu sitter jag i soffan under en filt och typ fryser ihjäl och har ont i halsen och hostar :( Buhuu!

Inte kul alls men hitta lite tråkigt frost bilder så sitter o redigerar dem nu plus att jag snackar med Klarann.

Ser ni min nya design nu förresten ? :) Är lite mer lätt och fräsch :)

GAMLA

NYA




Det är svårt att beskriva hur mycket du betyder för mig♥


veckans blogg försvinner!

Hej på er!
Jag har nu bestämt att det blir en pause från Veckans Blogg och dagens blogg verkar det inte som att jag e så bra på men jag ska säga så att den kommer ibland ;)
En bild från idag :
Fin/Ful? kritik uppskattas!

De Okända

Hej hopp!
Just nu sitter jag och tittar på de okända man va hemskt asså! Tänkt att inte ens kunna tvätta av sig sminket utan att vara rädd för att någon står där när amn öppnar ögonen.. SÅ himla hemskt asså!
Va tycker ni ? är det kanske någon som har varit med om detta ?


Kommer och tar dig jag lovar!

OUTFIT tooodaay


Snart ny design

Hej hopp!
Har nu fixat en ny design. Men på min data så kan jag tyvärr inte se den en men jag hoppas att den ävdras snart så kan vi alla se! :)

Kul o smsa!

Bästa unerhållningen är att smsa med dig :D
ASKUL!!!

BILDREPRIS..
Foto : Jag

Jag = GALEN


Jag & Klara é galna

STORT FAIL! Slår huvudet i varandra ;-)

VARNING! galna töntar!

É vi inte gulliga ? ;)

Love is al around


photos from 8/10 del 5

KRITIK?

allt som vanligt

Hej hopp!
Det hände inte så mycket idag i skolan kan jag säga.. men ja på musiken delades vi upp i grupper och jag hamnade med Hampus,Jokke,Samuelsson,Roberto och Viktor, rätt okay tycker jag ;) Och sen så ska jag sjunga och Samuelsson: Trummor tror jag , JOkke: bas,Roberto:piano,Viktor:gitarr och Hammpsu vet jag inte.. Men ja så jag har egenltigen inte så mycket att skrivamen ni får se en bild från igår :

KRITIK UPPSKATTAS! :)

photos from 8/10 del 4


sry sry...

Hej hopp!
Förlåt att jag ej har skrivit så mycket på sistonde men jag har inte riktigt haft ork och tid men jag ska försöka att bättra mig !
Men ja just nu sitter jag och Klara och kollar lite på fb och så. Senare ska vi ut o fotografera förmodligen :)
men jag kan säga att det har hänt en heeel del konstiga saker idag! ;) t.ex. på träslöjden.. humm.. :P
Men ja sen så har det väll inte hänt så mycket i alla fall. Men ni ska få se en bild här som jag hittade här på min gamla data ;)

photos from 8/10 del 3

lite Failad.. Men jag lägger upp den ändå :P
Kritik?

photos from 8/10 del 2

Höst!

in the car right now

Hello everybody!
Nej nu är detta inte en engelsk blogg så nu så ska jag allt prata svenska ;) Men ja som det står i rubriken så sitter jag just nu i bilen på väg till Lysekil ska även titta på Matildas fotbollsträning ;) Så pappa kommer att stanna en stund och titta :) Men jag har märkt att vädret blir bara kallare och kallare.. Imorse var det frost i gräset och på bilarna tog lite kort på det gick nämligen ut i min mysiga lilla onepice ut på gården och tog lite kort men ush va kallt det var gick nästan in på direkten igen och Elin sa att det bara var 1.2 grader ute ;) Snart vinter ju! Ska bli kul att ta vinerkortmåste jag säga det är nog ett av mina favoriter även om jag aldrig har haft en redig systemkamera när det har varit vinter men jag har alltid tagit kort medmin lilla Olympus vatten täta kamera :) Men ja nu är vi i uddevalla och vi ska käka på mc donald's och så ska vi köpa handboll till syrran och några byxer eller var det nu va ;)
Men vi höres hörni! <3

photos from 8/10 del 1

mitt första första försök till Levande vatten! rätt nöjd! Dock välsigt stora vågor så blev nästan som dimma istället. :)


Kritik ?

Fotografering med fotografen pappa ♥

Jag har inte redigerat klart alla bilder än men ni ska få se några små-bilder på syrrans kompis och hennes kompis bror ;)
Noel
Ludwig
Lika söta som sockertoppar! ;)

pictures from the past


VECKANS BLOGG!!

Vinnaren är :
http://nattiscediis.blogg.se/
GRATTIS!

 

Du behöver bara göra så här :

  • Du måste skriva in din bloggadress + namn.

  • Skriv Jag är med, eller något liknande.

  • Skriv om du ökat chansen.

Och om du vill öka chansen att vinna :

  • Gilla inlägget på bloglovin. (HÄR)

  • Eller/och Följa min blogg på bloglovin. (HÄR) det blir enklare att se när vinnarna kommer upp!

ANDRA KOMMENTARER SOM ITNE TILLHÖR VECKANS BLOGG SKRIVER NI I DET INLÄGG ÖVER ELLER UNDER, TACK! :)

 


saknar sommarn lite ändå! <3

GLASS!

Moped ?

Hej hopp!
Nästa år fyller ju jag 15 år och tänker att jag väldigt gärna ville ha en moped.. Men jag vet inte hur ddet riktigt går till.. Edet så att man måste ta mopedkörkort för en sådan här moped ?

God morgon!;)


when darkness falls, I know I got you


mobilblogg-in the car

Hej hopp på er! Just nu sitter jag i bilen på väg till pappsen <3 och om ungefär en timma så är vi framme. Jag har den mesta.tiden suttit och lyssnat på musik. Men solen lyser ju en så länge så kanske blir en liten promenad sen eller så drar.vi väll till tonår. Om ni undrar vad tonår är så är det ett ställe där tonåringar kan hänga på kvällen på fredagar. Jag önskar att de startar ett sånt ställe i Lysekil också! Då skulle jag verkligen gå dit! Och jag önskar verkligen att det hade funnits gitarrer och pianon och mikrofon där! Bara jag som tycker det e riktigt jobbigt när man får en traktor framför sig på vägen det går såå segt!! Men det ser verkligen ut som att himlen ska öppna sig vilken sekund som helst! Men ja vi får höras när jag kommer fram eller när jag har tid! ;-) Ha det så bra min hjärtan!! <3

Uppträda :)

Hej på er allesammans!
Vet ni vad? Ne förmodligen inte men efter höst lovet ska jag och Klara uppträda på ett musikcafé (tyvärr vet vi inte vart) Men och så ska även jag sjunga med en av grupperna i klassrummet ska bli riktigt kul måste jag säga! :) Va tror ni ? Kommer jag våga ? :) Tror inte jag men jaja jag får väll göra det i alla fall ska ju bli skit kul i alla fall!
Men idag är det  i alla fall mormors födelsedag så nu alldeles snart så ska vi upp till henne och fira! Så vi hörs när jag kommer hem tror jag ;)
Foto: Jag- bild från ett tag sedan när jag och mamma var ute på en liten blåsig fotopromenad-

Design

Hej på er!
jag undrar om det e någon som har lust att göra en design till mig? Jag vill så himla gärna göra något nytt i min blogg och vill gärna ha själva där man har inlägget lite större och sånt där men jag har ingen aning om hur man gör, Snälla Snälla kan ni inte maila mig : [email protected] Eller skriva en kommentar, det skulle varit så snällt av er om ni har lust! Jag lovar att eran blogg kommer ligga i mina länkar hela tiden! I löööve yaa!

varför så mycket på en gång?!

Jo just nu sitter jag och tränar inför Spanska-provet vi har imorn och No-provet vi var på fredag som jag faktiskt tror att jag inte kommer klara... Jag är sämst på No! Och det blev ju inte direkt bättre nu med det nya systemet allt e ju fan mycket svårare! Men jag jag måste i alla fall in i duschen så jag ska nog ta en liten paus snart med pluggandet.. :) Men ja vi höres väll allesammans!

MARDRÖMMAR

Åh! Va jag hatar mardrömmar, det här måste vart den första på väldigt länge.. Jag brukar inte drömma mardrömmar..men jag måste säga att det är inte kul att vakna och vara livrädd! Plus att jag vaknade halv sex och jag brukar gå upp 7 så jag får väll ligga här och ha den där jävla drömmen i huvudet... :/ Men vi höres allesammans! Xoxo Amanda

Läxor,läxor mera läxor

När tar det slut? Ush jag orkar inte med läxor ibland.. Jag har ingen lust och jag kan inte!

Men jag måste bara säga lite roliga grejer som hänt idag under skolans gång..:
Jag står vid mitt skåp och Klara står bredvid vid sitt skåp:
Jag säger: Va har vi för läxor? (svarar på min egna fråga) spanska,svenska och nors... Nej men inte norska.
Blohm kommer och säger så läser du Norska också? Och skrattar som en tok!
Klara skrattar ihjäl sig och ja vi skrattar allihopa en del faktiskt.. :P Men ja det jag skulle säga var Biologi (No). Men ja det låt i alla fall roligare i verkligheten ;)
Men sen en sak till..
Jag och Klara är på väg hem från skolan jag ser ett löv och säger:
- vilken fin tumme! och plockar upp "tummen" (lövet)
Klara börjar skratta och säger:
-Tummen?
Jag - Nej men jag menar såklart lövet!

Vi skrattar som tokar!

men ja nu har jag precis käkat en kanelbulle :)

Kanelbullens dag!

Hej hopp!
Just nu så sitter jag och Klara och har rätt tråkigt.. Vi spelar wordfeud och grejar här på datan och jag är inne på skolsidan också.. Försöker komma på vad den appen heter..:P
Men jag jag har inte så mycket att skriva om men vi får höras senare eller någon annan dag!

orkar ej

Hej på er!
Det får bli en litet inlägg med bara en bild har ingen alls ork att skriva ett inlägg just nu..
Foto: Jag-bild från Lördags-

Jobbat lite..

Hej hopp!
jag är tillbaka hem nu. Jag har nämligen varit nere på bion med Klara,Mia och Hanna och hjälpt till lite med att fixa inför operan ikväll. Men ja och innan det var jag och Klara nere i Norra hamnen och jag måste säga att det var inte så smart så jag har väldigt ont i min fot nu.. :/
Men vi höres!
Wordfeud! Alla addar : Mandan14

Igår..

Hej hopp!
Tänkte jag skulle berätta lite om gårdagen..
Jo först och främst så sov jag ju hos mormor från fredag till igår då så jag och mormor och syrran vi tittade på tv och åt frukost och senare så ringde mamma och frågade M om hon ville hänga med till stan. (jag kunde ju inte eftersom jag har stukat foten) Och ja så jag stannade kvar uppe hos mormor. Men mamma och syrran kom upp med kameran till mig så jag gick runt hos mormor och tog lite kort så ni kan få se några här senare :) Men ja och så senare kom mamma upp och så satt vi och pratade en stund och sen gick jag och mamma hem och lagade mat och så åt vi och sen kom mamma kompis Therese och hennes barn hit för att fira mig o syrran. Jag fick ett presentkort på Kappahl :) Och ja så åt vi lite gotti gotti. Men vid vid 6, halv sju så gick de hem och så kom mormor ner och så åt vi lite lördagsmys och tittade på fångarna på fortet.
Men ja så det var gårdagen..
Men ja idag vet jag inte riktigt vad som hände faktiskt.
Här får ni i alla fall se en bild från igår:

Är med..

Jag är med och tävlar hos denna fina tjej : http://felliskamera.blogg.se/
Och jag tävlar med denna bild :

Outfit! tooodaaay


Rösta på mig ? <3

Om ni tycker jag kanske e bra på att fota eller kanske är värld en röst. Då tycker jag ni ska kolla in här och skriva en liten kommentar men mitt nummer i! (mitt nummer är 6)
Här har ni länken : http://autophoto.blogg.se/2011/september/din-basta-sommar-bild-de-tavlande.html#comment
Kom igen va! :)

RSS 2.0