Top model Sverige

Hellu!
Tittar just nu på Top Model Sverige. Och ja det är väll ganska kul.
Innan var jag som sagt att jag var på konfa. Och ja det var väll kul. Först körde vi en lek, typ att man var 2 grupper och så var det typ som sten,sax o påse. Sen så skulle hela gruppen var sams om en då, t.ex sten och då kanske du andra hade valt påse då vann ju de över oss och därför ska de jaga oss från det andra laget. innan vi står vid väggen. Och det var väll rätt så kul. Sen så hade vi en lång lektion (kändes alldeles för lång) och sen pratade vi i grupperna och så sjöng vi lovsånger i slutet och så. Ja sen så är jag ju hemma nu och så.. :P
herrå!

Inget speciellt allss..

Hellu!
har nyss ätit lite macka och kräm. I skolan idag hände det väll inget speciellt och tänker att det nog ändå inte är så intressant att läsa.. Så om det nu är någon som gillar att jag skriver vad jag gör i skolan så får ni såklart säga till!
Men nu så orkar jag faktiskt inte så får bli en annan gång.. MAYBE ^^
Men senare idag blir det konfa oxxå.. Känner att jag inte riktigt har ork men får la gå i alla fall ;)

Ny Design :D

Tryck F5!

7 påsar kläder


Längtar till sommarn...
Heejj!
Det har varit så att jag inte direkt orkat blogga så bra i helgen och har inte riktigt haft tid heller.
Men ja har egentligen så super mycket att prata om.. Men igår va vi på A6 och jag köpte nagellack och mjukglass :)
Och när vi kom hem var vi med Mattias(min brorsa),Lukas(Mattias kompis),Arvid och ja sen så spelade vi CS, skiiiit kul!!! Har fastnat totalt! Och sen så klockan 12 på natten följde vi Arvid hem och jag gick i onepice.. hemskt att gå ut i onepiece, det är ju mysplagg/pyjamas typ inte kläder man går ut i men turen var inte så fruktansvärt lång ;) Sen kramade vi ajö ^^ och så gick vi hem och la oss och jag och Klara pratade till typ 2 eller något sånt och sen somnade vi och så vaknade jag av att Arvid smsa :P Kan typ inte stänga av viberationen på min mobil.. Men jag halv sov ändå så, så det var lugnt!
Men ja sen idag var jag och Klara och Elin (min syrra) ute och åkte på isen .. asså itne med skriskor.. Och det var skiiiiiiiiit kul! Tog några bilder men har inte orkat lägga in dem än.. Men sen så slog Elin i huvudet i isen så hon fick jätte ont och Arvid att precis kommit oxxå så han fick inte va där så länge.. Men vi gick hem spelade lite och pratade och sånt.. Sen så åkte vi och jag gick runt i typ hela huset för att få hejdå-kram av alla (kramas alltid!) och sen så åkte vi och jag somnade på vägen och blir väckt av att någon kiklar mig under foten. Så då var vi i grästorp (mitten av resan) och så köpte vi choklad. Sen kom jag hem och har tittat igenom 7 sopsäckar med kläder från moster min och 2 utav dem blev typ kvar till mig. Men ja nu sitter jag och äter och tittar på tv.
Långt inlägg blev det.. men lite intressant kanske? ^^
HA DET


sminkad o klar

Summer pic
Har nyss gjort mig i ordning och snart ska vi... eller snart och snart ... vet inte riktigt när men vi ska till A6 och så.. :)
Men igår när vi kom hem från bilresan så åt vi och sen gick vi ner till Tonår. Det var rätt kul där och rätt slappt och fruktansvärt kallt! Men snodde Mattis tröja så det blev varmare :) Men ja sen målade vi lite och Elin gav oss manga-lektioner. Och ja sen när vi kom hem så gick jag och gjorde mig i ordning och sen så gick vi och la oss jag och Klara i alla fall, sen så pratade vi lite och så sen somnade vi. Jag sov visst längst idag för när jag kom upp var alla redan uppe.. Som det brukar va här men.. Ja vi pratade lite och sen åt vi frukost.. Ja det var det jag har och berätta nu.
Orkar inte svara på några kommentarer idag ^^
Vi ses!


Ingen alls..... HAHAHAHAHAHAHAHA

Hej!
loggade precis in på facebook och fick se det här:
HAHAHA! FAN DÖR AV SKRATT ASSÅ!
Det är visst någon av mina vänner som döpt om sig till INGEN ALLS och där för va ju detta jävligt kul asså! :D
Ja och ni som inte fattar: ingen alls (ingen) fyller år idag... :P
....................................................................................................................................................................
Men dagen har varit helt OKAY!
Först hade vi is och det var super kul som vanligt :P
Sen så hade vi BILD och då satt jag och fundera väldigt länge på hur min stämpel skulle bli (vi gör alltså en stämpel) Och tillslut så kom jag fram till en nyckel med ett band som virar sig runt över hela bilden :P
Men sen så hade vi lunch jag och Klara spelade kort och sen efter hade vi svenska och jag blev klar med kulturartikeln och debattartikeln var jag redan klar med. Sen hade vi matte och jag jobbade faktiskt en del fast jag och några fler pratade en massa. Och när våran lärare hjälpte en person så bestämde vi alla oss för att sitta me handen uppe när hon var klar så hon blev lite förvirrad och började skratta.. fast vi skrattade ännu mer.. och sen behövde jag hjälp på reiktigt och några fler fast läraren gick till alla andra först fast jag hade min först! ^^
Herrå!

I have a SKAL on my phooone!

Hej hej!
Har suttit och pluggat en massa och så har jag packat inför pappa-resan imorgon, Klara hänger mer oxxå! :D
Men så har jag duschat oxxå. Så nu har jag egentligen inte så mycket mer att göra..
Men sätte i alla fall på detta skalet på mobilen:
Ha det!

inte så mycket gjort,inte så mycket att skriva ^^

Hej!
Dagen har varit rätt lugn och helt okay. Vi har väll inte gjort så mycket antar jag så jag har inte så mycket att skriva heller. Lite senare får det bli att gå och slipa mina skridskor :) Och senare ska jag väll inte göra så mycket.
Ha det!

Länkbyte Anna och Jossan

G in och kolla på de här två tjejernas blogg! Den e bra och intressant att läsa!

Tävling Vinter

Är med och tävlar hos denna tjej du kan hitta tävlingen här!
KRAM

Snabbt bildinlägg

Hejj!
Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg med en liten bild för som vanligt att inte bloggen ska stå tom, så nu blir det bara så här så kanske vi hörs senare, eller kanske inte förrens imorn. Men jag och Klara ska spela lite The Sims 3. Och sen så sak vi hem till henne ;)
Herrå ;)

40 yey!

hej!
Kolla här uppe jag har fått 40 följare nu! Så varför inte försöka kämpa ännu högre? skulle varit så kul att komma upp till 100! om ni vill följa mig hittar ni det på denna länken. Och jag följer tillbaka! skriv bara en liten kommentar så att jag vet! :D
KRAMIS! Och god natt

Because Of you



"kottar"

Hej hej!
Idag har jag inte så mycket att berätta eller kanske jag har något att berätta men inget intressant..
Men jag tänkte bara lägga in en bild åtminstonde så det inte blev helt tomt ;)
Förresten någon som kanske ser att jag har en ny stämpel? tycker du någonting om den skriv väldigt gärna :)


Så ska det låta

Hej hej!
Har nyss duschat och nu känner jag mig fräch! det är riktigt härligt att känna så :D
Men ja jag,syrran o mamma gick upp till mormor en sväng för att kolla på hur hon hade målat om i ett rum,och så fick vi lite kaka på det oxxå, MUMS!
Men ja sen så har vi väll inte gjort så mycket.
Nu tittar vi på "Så Ska Det Låta" :) så kul att alla får hela meningen i sången genom att få reda på första ordet! Både lagen oxxå :P FUNNISH
Riktigt kul faktiskt! :)
ha det!


Imma på linsen


Före & Efter!

Det som är redigerat:
  • Ljusat upp i nivåer
  • gjort liiite,lite mörkare i nivåer
  • lite kontrast
  • vit,genomskinlig ram
  • stämpel


Sol,glittrande snö & fågelkvitter!

Hej hej!
Här i lilla Lysekil är det riktigt fint väder! Och för mig var det super, jag packade ner kameran och tog med mig mamma ut på en liten promenad på ungefär en och en halv timma. Det var riktigt trevligt! Vi gick ner en bit vid Långevik och tittade lite på det fina solljuset som lyste, snön som glittrade och fåglarna som kvittrade. Riktigt mysigt, men när snön försvann där i backen bakom bergen så gick vi tillbaka och gick ner i Norra Hamnen. Där vi halkade runt på en riktigt hal brygga, vi halkade minst 10 gånger var, men ingen utav oss hamnade som tur va på rumpan. jag hade riktigt kul, mamma såg så rolig ut och vi skrattade så det tog nog minst 20 minuter att komma över bryggan, och den är ändå inte så lång om man inte går hela, vi gick ju inte hela för att man får inte gå precis i början på den för där har den gått i sönder efter Dagmar. Dumt! Är verkligen min favorit plats, hoppas den fattiga kommunen har råd att betala, annars blir jag riktigt sur på Dagmar!
Men vi fortsatte inte till Pinnevik som vi hade tänkt utan vi gick genom gamlestan och upp hem, sen gick vi och kollade på min "brorsa" Snögubben, men tyvärr såg han ut så här:
Saknad är du brorsan!
Så gick vi hem och så fick det bli lite varm oboy med marsmallows* MUMS!
Hehe sämst bild... :$


Hungrar! :(

Hej hopp!
Just nu sitter jag och lilla syrran i sängen. Och jag väntar,o väntar.. På att mamma ska vakna för jag HUNGRAR!
Jag vill ha maaat!
Yeey! ;)
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


Länkbyte med JazzeBazze

Gå in på denna söta tjejens blogg! Hon skriver om sitt liv, och det är intressant att läsa! LÄS,KOMMENTERA!

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Klicka on the picture!

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Förklaring:

De kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av deras medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av deras medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Just nu får du:

100 gratis poäng när du registrerar dig.
100 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig.
10% på vad dina värvade vänner tjänar in.

Snacka om en bra deal! :D

Lite coola eller vadå?

Har lite tråkigt just nu och därför fick det bli att sitta och kolla på coola grejer på google ;)

Jag önskar ett jag kunde säga ...


Frisyrer (inte tråkiga!)

Alla bilder är från google!

Min Balklänning i 9:an? :o


Super Duper Häftiga!

Alla bilder är tagna från google ;)

Yeah har precis skapat min egna bror!

TJoho!
Härlig stund ute i snön! gjorde världens bästa snögubbe oxxå!
Detta är min brooor! ^

Ute i SNÖN

TJoho!
Härlig stund ute i snön! gjorde världens bästa snögubbe oxxå!

SnowStars

Har totalt fastnat för stjärnor!


Sky--------SNow!

Bilden har inte med det att göra men who cares?
Jag ser det snöar,jag ser det snöar! det var väll rolig hurra! nu är det vinter, nu är det vinter!... :D
SNÖÖ igen yey! hoppas det blir kallare nu så det stannar oxxå! :)

Gamla bilder,nya redigeringar

Ny redigerade bilder! :)
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Donut!

MUMS!

CD-omslag


Ursäkta suddig bild..
Heeej!

Idag har varit en rätt så slapp dag. Först så började allt med att vi hade gympa, där vi åkte skridskor :D super kul! Och efter gympan hade vi bild där jag blev klar med mitt CD-omslag (kolla bilden). Sen så hade vi lunch då körde jag och Klara stress :) Och efter det hade vi svenska då satt min grupp i ett grupprum och "jobbade" med våran tidning :) Var ju ganska kul.. okej riktigt kul :) Eller ja vi pratade om Brastad en del.. Och skidtunnel,vattentorn,nrj,gissa ljudet,vad ska tidningen heta?... osv!
Sen så hade vi matte och då fick vi reda på våra resultat på proven. Och ja det gick sådär... B delen var hemskt svår.. och jag hade några fel på A-delen... så jag tror nog jag blev underkänd, men som läraren sa : "bli inte för ledsna om ni får ett lågt resultat, det var ett riktigt svårt prov, och algebra och ekvationer är svårt" Men enligt mig så var det inte svårt i matteboken plus att det e kul men på provet var det FRUKTANSVÄRT svårt! :(
Men ja vi synes!

Next To Me


"Snow Heart"

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
------Foto: Jag
------Redigering: Jag
------Kamera: Nikon D3100
------Objektiv: Tamron 18-200mm


The Day!

Hejsan! idag så gjorde vi nog vårat första super duper svåra prov.. det var skit svårt! Men ja och så har vi haft gympa och där körde vi engelska fängelset och så körde vi hörnfotboll på slutet, helt okay förutom att jag är världshistoriens sämsta "fotbollsspelare. Men ja sen har vi haft engelska,där vi inte gjorde något speciellt och så har vi haft spanska där vi gjorde läxförhöret och även gjorde glosleken. Sen har vi haft svenska då läste vi. Och så har vi haft No, blev lite sur att vi slutade precis när jag bara hade 3 frågor kvar..! "
Hihi annan text :P


vill ha en hund/kanin...

Hej hopp! Vill verkligen ha ett husdjur mer än den stackars lilla kanin hos pappa, som är alldeles för gammal för att va kanin, han är faktiskt typ 11-12, och kaniner brukar bli ungefär 8-9 tror jag. Men jag vill ha en hund och den skulle helt klart heta Yoshi. Men nu orkar jag inte skriva mer börjar skolan om ungefär 5 min så herrå!

PHOTOOBYMEE.BLOGG.SE ッ

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
------Foto: Jag
------Redigering: Jag
------Kamera: Nikon D3100
------Objektiv: Tamron 18-200mm


Det spökar :o

Hej hopp!
Sitter just nu och funderar på hur detta kors (se fotot) kan helt plötsligt hänga på min dörr....
Imorse hängde detta kors inte där men nu när jag kom hem hängde detta kors på min dörr.. Mamma blev förvånad när hon såg det, syrran nekar att det var hon, jag kan förstås inte alltid lita på henne..men hon såg fruktans värt allvarlig ut.. och hon är den som inte kan hålla sig för skratt när det gäller sånt, och jag brukar lätt se det på henne..
Men hon kan ju ha blivit bättre?
Men ja är nog lite skraj ändåå.. om det verkligen inte är något av dem..
Men ja vi får ju se hur det blir med detta...

En del kul

Hejsan hoppsan!! Just nu sitter,jag som vanligt,i soffan.. Och väntar på Klara =) Idag blir nog en rätt rolig dag, i alla fall hoppas jag det. Men det börjar med spanska där efter har vi matte och so dubbel timma och sen så har vi träslöjd och sen svenska och ja det blir bra. Nu måste jag gå hej då!!

"Sepia syrran" ^^

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


första konfa 2012

Tjooo!
Idag är det dags för första konfa 2012. Ska nog bli rätt kul ;)
Men ja just nu tittar jag på tv och övar på spanska läxan, och har en jävlig huvudvärk.. blir så arg!
Kan knappt titta ju och sånt e inte direkt kul... :(
Men hoppas det försvinner innan jag ska till konfan vill ju inte missa första läsningen detta året.
Dagen har väll varit rätt okay.
Först o främst hade vi klassråd och pt, där vui gjorde lite olika saker bland annat att öva inför matteprovet och skriva utvärderingar.
Sen hade vi engelska och då jobbade vi med workbooken och textboken.
Efter hade vi lunch då jag och Klara gjorde varsin "veckans kluring" sen så hade vi so och då fortsatte vi att skriva lite om kommunen. Sen hade vi även spanska och då hade vi ett oförberett prov :( Och så bytte vi platser.
Ja nu har jag inte så mycket mer att berätta.
Men vi hörs!

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


skolan snart dårrå

Hejsan! Sitter/ligger just nu i soffan och väntar på Klara. Hoppas hon kommer snart.för jag vill nog härifrån nu..konstigt nog så vill jag till skolan även om att ha spanska sista lektionen är hemskt tråkigt och man är bara trött och skit.. Men ja idag i skolan blir det lite att plugga på matteprovet,skönt att vi får göra det på pt. Och ja så mycket mer än så vet jag inte. Om jag orkat skriva senare så ses vi då!!

Bär


so...

Hej hopp!! Just nu sitter jag och väntar på att so:n ska börjar sen så slutar vi :D jag ska hitta på något med Klara sen och blir kanske att vi kör anden i glaset. Och det blir första gången för mig :) hoppas det blir kul. Fast asså man har ju hört en massa men vissa kör typ att man bara kan köra ja eller nej frågor men sen så säger typ massa andra att man kan fråga vad som helst.. Ja vad brukar ni köra? Nu kommer säkert läraren snart, så vi ses kanske senare! Hej då! <3

Blåa med vita prickar

Prickiga naglar

Motljus


Promenad med Mammis ッ

hej hopp alla glada!
Nu har jag nyss gjort klart min andra läxa så nu är mina två läxor klara och har bara kvar att plugga inför matteprovet, nöjd med mig själv :)

Jag och mamma var ute på en trevlig men lite kall promenad förut också, och såklart hade jag med mig kameran så blev några bilder. Fick även se 3 rådjur, tyvärr var de väldigt långt bort så det blev ju inte direkt världens bästa bilder. Men hoppas jag fick något bra i alla fall.
Men ja när vi kom hem gjorde jag varm oboy och oj det satt riktigt fint det! och sen så gjorde jag även läxan som jag skrev här uppe.
Snart ska jag äta middag och sen ska jag nog plugga på matteprovet.
Vi ses!



1 läxan gjord ッ

Hellu!
Har precis gjort en av mina läxor till Måndag v.4. Är faktiskt nöjd över mig själv att jag gör läxan så tidigt ändå :)
Sen har jag tyvärr en läxa till jag måste göra och sen ska jag öva på matteprovet vi har på tisdag och onsdag. Men ja nu ska jag göra mig i ordning och gå ut på en lite promenad i alla fall, man måste ju få en paus så man kan jobba riktigt bra och så sen.
Men vi hörs!

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


tävlar...

Detta är mitt bidrag till fototävlingen hos denna tjej där du kan vinna olika kameratillbehör från Fotofyndet - Kameratillbehör för alla..


Vill Ha!!

Åh vill verkligen ha detta objektiv! :D
hm.. nästa köp? ^^

Mormor kvällsmys

hej hopp!
är hem kommen från mormor nu och har precis gjort mig i ordning för kvällen. Tänkte nämligen gå och lägga mig för att jag är så fruktansvärt trött.. så nu blir det faktiskt sängen för mig.
Så ni får mer av mig i morgon (förmodligen..ska plugga en del)
Herrå!
Super skööön!

Super fin solnedång uppe hos mormor.. dock är detta världens sämsta bild men men...


Shoppat lite

Nya grejer till både garderoben och fönstret!

Yellow Flower


WeHeartIt

Ne jag måste säga att jag är lite smått kär i dessa bilder:
Tumblr_lxprg7apzs1r0sw6qo1_500_large
vad gillar man inte med denna bild liksom? helt underbar! färger mysigheten och ja allt!
6539943095_c14abf0342_z_large
Färgerna!
Tumblr_lxlfdqdyzu1qbxpeso1_r1_500_large

The Voice Sverige

Helllåååå!
nu är jag här igen! :D
Nu blir ni glada va?
att jag blev så uppdateringstokig?
Jorrå klart ni blev!
Okay nu ska vi sluta prata om er... ;)
Just nu sitter jag nämligen och tittar på The Voice Sverige, ett ganska roligt spel ändå, intressanta röster har dem :)
Ni borde faktiskt kolla in det! tv4 och börjar 20.00 så har ju börjat för ett tag sedan.
Men ha det tjejor! och så kalrt alla killar! ^^
Snön är så saknad!

Tappat tanden... hm

Tjo hej!
Har just tappat en tand..
är väldigt efter med min tappatänder-grejj..
ja men så är det.. vissa är ju inte som alla andra och det är det som gör en till den man är!
Det där hade förstås inte riktigt med det och göra.. men ändå ;)
jo har precis ätit pizza :D
Mumsigt gott!
Aha!


Fredag den 13

Tjena hallå hej!
Idag var nog min favorit dag.. asså inte just att det var Fredag den 13:e utan mer att det var fredag :D
ja idag är en riktigt slapp och härlig dag när det gäller skolan och oftast hemma oxxå eftersom att man ofta vilar tittar på tv och sånt när det nu är helg!
Men dagen min började med att vi hade gympa, jag har fobi för tranpets (stavning) men blev stolt över mig själv att jag inte alls tyckte det var läskigt utan mer bara riktigt kul! :D
Men så det var en riktigt rolig gympa-timme det ;)
Efter hade vi Bild, våran första bildlektion sedan 7:an. Riktigt kul var det faktiskt, inte alls dumt med bild ;)
Men vi gjorde i alla fall en början av ett skivomslag allihopa, jag tänkte nog aldrig att ta kort på det men kanske dyker upp någon annan gång! Men kan ju förklara lite kort hur den ser ut åtminstonde: jo det är en kamera i mitten (såklart) och så har den liksom vingar oxxå ;) och där under står det namnet på min första låt Photograph.
Så hoppas ni fattar men sak försöka att komma ihåg att ta kort på den nästa gång eller när den är helt klar ;)
Men ja och där efter hade vi lunch så jag,Elin,Hue och Klara spela kort,banka bäver och sjuan. Sen hade vi svenska och då pratade våran lärare om Nyhetsartikel för vi sak nämligen börja med en tidning som vi sak göra i grupper. I min grupp finns: Klara,Patryk,Roberto och Samuelsson. Tror det blir en riktigt bra grupp faktiskt!
Sen ska vi då göra varsin tidning i grupperna :) ska bli kul tycker jag.. eller jag hoppas åtminstånde.
Men ja där efter hade vi matte och vi jobbade i boken.
Det var min skoldag det..
Just nu sitter jag inte och gör särskilt mycket.
tycker det ska bli riktigt skönt med helg faktiskt!
Men vi höööörrrsss!


varför ram runt bild?

tidsintällt (tråkigt :P )
hejsan hoppsan!
märkte att jag har fått någon sorts ram runt varje bild jag lägger upp.. någon som vet varför det blir så här? syns det för er oxxå?
tacksam om ni skriver om hur det ser ut för er! :)
Kramisar

Micro,macro?

Hej!
Ens fråga ställs i huvudet på mig just nu.. jag vill köpa ett macro objektiv men det står oftast bara micro.. vad är det? är det samma sak som macro eller är det något större skillnad..?
Ja så här kan det gå när man inte läser då mycket om kameror oxxå vidare utan bara går efter det man kan själv..
Ja men om nu någon vet skulle det vara trevligt med ett svar på det ;)
tackar!
Jag sitter i soffan med musik i öronen och skriver om lite speciella saker.
Idag har ju som sagt inte varit den dagen man kan skriva så mycket om direkt..
Så ni får nog nöja er med att dagen har varit okay.
Så ses vi när vi ses!

Lysekil med snötecke.. och tyvärr varade denna snön i 4 timmar.
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

------Foto: Jag
------Redigering: Jag
------Kamera: Nikon D3100
------Objektiv: Tamron 18-200mm


När man inte orkar.. får det bli en bild

har tyvärr ingen lust att skriuva och inte heller direkt så mycket att skriva men ville ändå att bloggen inte skulle bli helt tomt på inlägg idag ;)
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
------Foto: Jag
------Redigering: Jag
------Kamera: Nikon D3100
------Objektiv: Tamron 18-200mm


lite tidigt...

Hej!
Jag har precis tittat på lite gymnasium... hehe som det står i rubriken.. Men jag tänkte att jag sak försöka hitta något.. men det finns ju ingen foto gymnasium! allvarligt det borde väll ändå så finnas? Någon som kanske vet?.. det skulle varit perfekt om ni visst något antingen i Jönköping eller Göteborg. skulle varit så perfekt!
Men man får väll ta det så som det kommer antar jag.. :P
Men ja dagen har varit bra och jag orkar faktiskt inte säga vad vi gjort exakt.. för det verkar inte som det är så intressant..
Men ja ha det!

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


skolan snart...mobiliiinlägg..

Hallå! Just precis nu gör jag inte ett skit.. Har precis gjort mig klar och väntar nu på Klara. Sen drar vi till skolan.. Och det första blir att lyssna på våran rektor när hon pratar om info o grejs.. :-P Så vi slipper en bit av spanskan men sen går vi tillbaka och jobbar och sen vet jag faktiskt inte vad vi har om vi kanske inte har dubbeltimma med matte o So.. Jo det tror jag men i alla fall så ska jag dra nu så vi ses!

Dagarna...

...går som vanligt fort, så som det alltid gör när det är skola.. denna dagen känessom om den var kanske typ 6 timmar lång bara..
Men ja nu har jag precis tittat lite på en film som jag inte minns namnet på just nu.. något med systrar och ett par magiska jeans.. tror det hette något sånt oxxå. Men orkade inte titta färsigt den verkar ju rätt bra så jag borde nog kanske hyra den och titta klart på den någon gång :P
Men ja jag har precis kollat igenom lite kommentarer och gjort mig i ordning och så.. så nu ligger jag i sängen och myser under täcket.. fryser så enormt mycket!
har gjort det hela dagen medans de flesta går runt och säger "puh..va varmt det är" så kommer jag där med "ush va jag fryser" och svaret man får är något i stil med "vaa?!".. hm.. ja lite så det brukar va.. fast kanske med andra saker och så men ja..
Men mamma har i alla fall lyckas övertala mig om att jag ska gå vidare i spanska att jag sak stå ut! så nu ska jag göra det och ta skolan på fullaste allvar! .. som jag nog inte direkt gjorde innan.. det var mer typ "esh .. jag gör läxorna sen måste titta på tv/va på datan.." och därefter vid 7 kanske kommer jag på att jävlar! vi har prov imorn så sitter man och råpluggar i typ 1 timma sen tröttnar man och säger jag klarar det nog... NOT! och så sitter man lite på datan och sen läser man igenom allt och förhör sig själv lite och kan typ hälften av allt.. och säger ajja jag får ju i alla fall E ;)
Så ska det INTE bli nu.. Nu ska jag ta det på fullaste allvar.. och om jag får ett E (som heltklart kommer hända) så är det i alla fall så att jag kämpat mitt hårdaste..
Så nu gäller det!
Någon som kasnke känner igen sig lite? ... hm.. ingen?.. säkert?
är nog den ända med detta besvär... :/
det blev väldigt långt inlägg... hm.. ja i alla fall så säger jag HEJ DÅ nu så får vi höras senare.. vänta lite jag skrev nog aldrig HEJ.. så Hej på er.. lite så efter,,, men bättre sent än aldrig! :D
Älskar det: bättre sent än aldrig
ja ne nu ska jag faktiskt sluta blir så frukstansvärt lång inlägg annars.. fast vänta det där det men ajja HEJ DÅ!
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


Börjat skolan...

Tjo hej!
Idag har varit en hlt okay dag för att ha börjat skolan igen.
Det var en helt vanlig dag.. så jag kan ju i alla fall berätta lite..
Jo först och främst så hade vi klassråd o PT och efter det hade vi engelska, och då hade vi för första gången våran nya engelska lärare.
Och efter hade vi lunch rast orkar inte förklara så detaljerat.. Men sen så hade vi i alla fall so och då satt vi i ring och pratade om lovet och så tittade vi på ett videoklipp om 2011.
Sen efter hade vi spanska.. och om jag sak vara ärlig så funderar jag på att sluta spanska.. jag orkar verkligen inte lära mig ännu ett språk.. jag har svårt med engelskan och jag klaras typ spanskan mer en engelskan och då känner jag att jag borde fokusera på det jag inte riktigt kan.. jag kan inte ta in ett språk innan jag inte ens kan ett annat som är viktigare.. så vi får se hur det blir med det.. men vi gjorde inte något intressnat direkt i alla fall ;)
Men ja efter skolan var jag med Klaran. Sen så sprang jag ner till garnaffären till mamma som skulle köpa garn för hon ska göra en mössa.. och då vill jag göra en mössa jag med så vi köpte ett garn till mig med :)
Här har ni garnet:
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


Snart: SKOLA

HAllå!
Alldeles snart drar jag till skolan.. eller faktiskt nu borde jag det.. Men Klara har inte riktigt kommit än.. Och förresnten jag borde inte gå än för att vi börjar ju inte förrens halv 9 :P
Men det kändes väldigt konstigt att gå upp imorse.. SÅ tidigit menar jag ;)
Men ja det ska väll ändå bli helt okay att börjar igen.. Fast det e fruktansvärt skönt med lov! :D
Vi ses!

Rätt tråkigt bild jag vet! ;)

Nu blirre natta!

Hejsan!
Alldeles snart ska jag lägga mig och spela lite och sen blir det nog att sova så att jag orkar med dagen imorgon! :)
Det blir ju som sagt första dagen i skolan imorgon, ska väll bli både kul och tåkigt antar jag.
Ska även träffa våran nya Engelska-Lärare! :)
Så nu drar jag så får ni ha det så gött!
Kramis! <3

My Sims Kingdom!

Tjo hej!
Just nu sitter jag och syrran i min säng och spelar My Sims Kingdom på DS :)
Det e faktiskt riktigt kul!
Men imorgon börjar skolan igen..
Är det någon mer som börjar imorgon?

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


Promenad med Klara i SNÖÖÖÖN!

hejsan hoppsan!
Jag och Klaran har varit ute i FÖRSTA SNÖN! haha!
Vi tog en promenad till utkikstornet och pinnevik (typ)
Och så tog jag såklart en del bilder, vissa blev bra och vissa blev sämst.. Men ja några blev ju bra!
Och sen är jag väldigt nöjd med denna bild på Klaran:

tycks?

en överglad flicka här!

Är över lycklig!!!
Jag ser det snöar,jag ser det snöar, det var väll roligt HURRA!
nu är det  vinter,nu är det vinter...! :D

Home Alone

Hejsan hoppsan!
Idag blir antingen en hemma sittar dag.. eller så ska jag försöka kanske få med någon ut på en promenad...?
Hm.. vi får se hur det blir ;)
Men just nu sitter jag hemma och har tråkigt.. Eller jag har egentligen inte så tråkigt men själv är jag.. :/
Mamma jobbar och syrran stack iväg till en kompis.
Så sitter här i pyjamasen (fortfarande jag vet..) och spelat lite DS och tittar lite grejer på datan och så :)
Ha Det!

&



Halsband

Vilken av dessa tycker ni blev finast?


Mariokart som gäller!

Så nu är jag osocial ett tag! svarar på kommentarerna senare! ;)

Julen plockas bort...

Nu har man plockat bort julen.. Krubban försvann och kommer inte upp förrens nästa jul igen :)
Har ni tagit bort ert än?
Det känns väldigt tomt i mitt fönster just nu .. hela min ängla-familj är försvunnen, ligger nu och vilar ifred tills de får kommer upp i några veckor till nästa jul.
Vi ses!


Rainbow Waterdrop

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm


Sköldis

Hej på er!
Idag så kommer nog bli en sitta-hemma-dag.. Det är inget roligt väder så kan inte gå ut och fotografera.. Det e bara grått och trist.. :(
Plus att jag e typ super trött och det roliga är att jag vaknade klockan 12.00 fast är ändå trött :(
Ush det e så tråkigt! va ska jag hitta på.. Blir nog att spela spel och sånt idag ..
Men kanske jag kan ta och fotografera lite vatten bilder. Det var ju länge sedan och det e rätt kul ändå :)
Så va hörs väll en del gånger idag.. brukar ju vara att när jag inte har något att göra så blir det mycket bloggning! Hoppas ni gillart'
Vi ses i alla fall!



svartvit fågel ^^

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

OnePiecee!! :D


Våffelmys

Hehej!
Nu sitter jag i soffan och är super mätt!
Jag, mormor, mamma (o matilda) åt våfflar precis. Mums så gott!
hoppar ni haft en bra dag och nu e fortsatt bra kväll :)


Julklappar

Ohej!
Ja nu har jag tagit lite kort på några av mina julklappar, de jag inte har tagit kort på är hos min pappa så ni får vänta tills jag åker dit igen! ;)
Men här ska ni få se:
garderob

Alias-spel

Hängagubben-spel

Halsband

Photoshop

Extern hårddisk

Tröja

Godis-choklad
Det var dem jag hade nu ;) sen orkar jag inte ta kort på pengar men i alla fall så ska ni få se bilder på några andra grejer när jag kommer till pappa ;)

PlayStation

Hooojjj!
Nu e jag här igen! :D
Har precis suttit och spelat lite gammalt playstation med syrra mi ;)
Super kul.. eller njae sådär men i alla fall ;)
Denna dagen blir lite slapp och njuta med familjen..
Senare kommer även mormor och så ska vi käka vofflor och ha det mysigt! :D

Fotoutmaning dag 20

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Artist
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "random"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild
Åh vad sjutton menas med denna då ?
En bild där jag trillar... :P
Fattade ej vad som menades med olika så ändra det till random ;)

Tappat rösten..

Hola!
Vaknade vid ungefär halv 11. Och då spelade jag lite spel på ds:et och på mobilen.
Sen tittade jag lite på tv och så kom syrran och så tittade vi tillsammans.. och strax efter det vaknade mamma.
Och nu är vi uppe och håller på att fixa oss.
FÖr en väldigt liten stund sedan kunde jag verkligen inte prata alls.. försökte på gång att säga till syrran att hon hade klätt sog snyggt.. Men hon bara skratta åt mig :(
Så ja nu har jag i alla fall tillbaka rösten men är super duper hes! :(
Ha det!

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

God Natten!

Yeah!

Vill bara säga att nu blirre sängen för mig.. Min dejt skriker efter mig! han har saknat mig väldigt länge nu!
Så här kommer jag min älskade KUDDE! :D
Så min dejt för natten här kommer jag sötnos! :D
Vi hörs hörni och sov riktigt gott nu!


Lyses församlingshem... HEMMA!

Blommorna ser overkliga ut.. men jag vet inte vad det är... :P

men dagen har varit super kul!
Först hade vi lektion om synd och förlåtelse.. och då pratade och ritade Rickard om det.
Sen pratade vi och tittade på äckliga klipp när Jesus korsfätes.. det var super bleee!!!
Och så har vi även varit på promenad skulle gå till ruinen som var precis bredvid kyrkan fast vi gick runt typ kyrkan en bit bakom och sen så dit.. var nog för att tiden skulle gå ... ne men asså det var trevligt :P
Och så var vi på gudtjänst i kyrkan och så har vi såklart ätit och sånt oxxå och till sist så tittade vi på en film.. fast inte jag och Johanna , för vi ville inte titta så vi satte oss utanför och pratade istället ;)
Men ja sen så slutade dagen och jag, Johanna och Elin väntade på Johannas pappa som skulle hämta oss och sen så kom jag hem.. Jag åt lite och fick en kokosboll av mamma och ja nu sitter jag och dricker cola.. plus har en väldig huvudvärk och hostar som ***... Så himlans jobbigt asså!! :(
hoppas ni haft en bra dag! kramis <3

lyse....snart kyrkan.

Hej hej! Blir en liten liten uppdatering nu när vi har en liten paus mellan prat och kyrkan.. Det har varit rätt okay tycker jag. Vi har tittat på väldigt äckliga videoklipp på när Jesus korsfästes. Sen har vi kört någon lek som var rätt kul. Samuel o Dala skulle säga en bokstav och varje grupp hade typ 7 kategorier som vi skulle skriva en sak på den bokstaven.. Då fattar ni? Men nu kan jag inte skriva mer så vi ses senare så kanske jag berättar mer då ;) kramisar!! Herrå!

Snart Lyse...

hej hopp!
Eller mer god morgon! :P
Men alldeles snart kommer johanna och hämtar mig, så vi kan åka till Lyses församlingshem.
Som jag berätta igår så ska vi dit med konfan.
Tror det kommer bli rätt kul fast vi vet ju ingenting om det men ah nu måste jag gå
Hej då!

svar till Natalie

Eftersom jag inte kan komma in på din blogg så får du ett svar här:
tackar! jag har varit med en vän :) kramis!<3

Skurugata (raviner) bilder

Redigerade inte denna nu därför är det än annan stämpel
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foton: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

film & photoshop

Tjena nixen!
Har precis smågluttat på High School Musical 3 medans jag även har redigerat en MASSA bilder i photoshop :D
Har även nu tagit mig tid att redigera en massa bilder från Skurugata. promenaden, ni vet ravinerna.. är jag gick med pappi,Carita, Mattis, syrran och Noel :)
De kommer nog dyka upp ett inlägg med bilderna sen tror jag :)
Vi ses! <3

orginal bild:

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
//


Fotoutmaning dag 19

Tack Klaran för att du påminde mig! :)
hade helt totalt glömt bort denna ;)
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Artist
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Här är åtminstonde ett av mina hem ;) Har tyvärr ingen bild på huset jag bor i med mamma
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

åker hemifrån...

hej hopp!
Imorgon vid 9.40 åker jag hemifrån till Lyse för att där ska nämligen vara en heldag med konfagänget! :) Funnisch! (mitt nya otroligt användbara funny-ord!)
Ska bli riktigt kul faktiskt :)
Undra om man ska ta med kameran.. neee., har ju mobilen min och den är ju rätt bra ändå ;)
Så det blir nog rätt dålig uppdatering...
Men kanske hinner ett snabbt inlägg på morgonen.. eller i bilen på väg dit.. eller kanske under tiden eller om jag orkar när jag kommer hem ;)
Ja i alla fall...
Just nu sitter jag och redigerar en massa sommarbilder :) längtar så fruktansvärt! ;)
Vill ha snö så det är en riktig vinter.. eller så kan det lika väl bli sommar! :P

Om nu snön inte vill komma så längtar jag fruktansvärt mycket till sommarn'!
One summer pic :)
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
//


Alias,mariokart och Klaran!

Hej hej!
Klara gick nyss hem för hon skulle ut med sin hund, Anton.
Men först när hon kom spelade vi mariokart kasnke i en timma eller nee.. mindre tror jag men tiden går fort när man spelar det.. så har faktiskt ingen aning.
Men sen så spelade vi även Alias i ungefär.. väldigt länge! Skit kul filmade även fast tyvärr kommer det nog inte upp här..  ;/ hehe!
Men ja sen har vi tittat på en bit av en film oxxå och sen så pratat såklart och jag vet inte riktigt så mycket mer.
Men ja sen så ska jag även försöka fixa bilder på vad jag fick i julklapp.. eller kanske kan jag skriva allt och om jag hinner någon dag så kan jag fixa bilder då?...
Jag skriver alla mina julklappar här:

-Photoshop Elements 10
-Extern hårddisk
-2 julprydnader
-1400:-
-Choklad ask
-Tofifee
-Ett halsband
-En garderob
-Alias
-Hänga gubben
-En tröja

Hehe jag tror det var det ;)

Outfit idag :)

Tröja: gina tricot, 70:-
byxor: kappahl, 249 :-
O mitt hår! :
Love it!

Klara-Dag! :D

Hellu!
Nu är jag vaken.. fast vaken har jag varit sen tjugo över tio men jag har ej orkat skriva ett inlägg förrens nu ;)
Men idag ska jag vara med Klarann!
Det blir säkert att vi spelar Mariokart och även tänkte vi spela Alias som jag fick i julklapp :D
Jag kom på nu att jag tror jag inte har lagt upp här på bloggen vad jag fått i julklapp.. Men det verkar ju som att ingen är intresserad så det kanske inte behövs.. eller?
Men ja nu ska jag ta på mig och äta och så sen ska jag smsa henne och så får hon komma :D
hoppas ni får en bra dag!
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
//


Svar till "Julia [fotoblogg]"

sv: det är inte det det funkade i alla fall men det stod felaktig data varje gång jag tryckte på "skicka". Plus att nu har den försvunnit helt! :(

Glöm inte att gå in här och tryck bara i och votaaa!

svar på kommentar "Julia [fotoblogg]"

sv: tackar! och om du inte ser mina försök till kommentarer på din blogg så skrev jag att jag har lagt till dig med! :)
vet inte vad det va men kan inte kommentera på din blogg! hoppas du tittar in så du kan se detta! :)

Ny design! tryck F5!

create free polls | comment on this

Lite mer om mig :)

UTSEENDE

jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. - ja, mörkare brun med ljusa slingor (kolla här)
jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. -jarrå
jag blir lätt brun. - njaa

jag har en/flera tatueringar - inte en ända
jag har haft/har tandställning. -nej
jag har glasögon/linser. - nepp
jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. - vet inte.. kanska om jag hade varit äldre... fast tror ej det..
jag har mer än två piercingar. - ett i varje öra
jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - nepp
jag har fräknar. - lite på sommaren


SKAMLIGHETER

jag har sagt "lol" i en riktig konversation - Nepp

jag har kissat på mig av skratt. - ne.. fast skulle ju inte förväna mig om det händer.. skrattar ju som bara den när jag skratta! 

jag har gråtit av skratt. - JAA, många gånger.. gjorde det förut
jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. - nepp... skrattar när jag dricker väldigt ofta men det händer bara att jag sprutar ut det..

RESANDE
jag har flugit. - nej aldrig
jag har varit i Ryssland. - nej
jag har varit i Kina. - nepp
jag har varit i Sverige. - eh... jag tror inte det.... xD
jag har varit i Usa. - nee. men skulle vilja!
jag har varit i Afrika. - nej

 

ERFARENHETER
jag har tappat bort mig i min hemstad. - jaarrå MÅÅÅNGA gånger. finns en del ställen jag inte ens varit på än..
jag har tryckt på alla knappar i en hiss. - ne
jag har lekt sanning eller konsekvens. - jarrå
jag har åkt skidor. - nej.. bara barnskidor när jag var fem/fyra på min uppfart

jag har åkt taxi. - nej
jag har ätit sushi. - nej


MATERIALISM
jag äger många dyra designerväskor. - nej
jag äger något från h&m. - harregud ja! favorit!
jag samlar på serietidningar. - nej
jag äger något jag köpt på tradera/e-bay. - nepp

RANDOM
jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. - nej
jag dödar inte insekter. - jo det gör jag ..
jag sjunger i duschen. - ja till o med när jag är hes som fan

jag skrattar åt mina egna skämt. - haha många gånger har det hänt.. sen märker man att ingen annan skrattar och du slutar man och tittar runt och hoppas på att ingen märkte något..
jag äter snabbmat varje vecka. - nej
jag är bra på matematik. - inte direkt
jag är väldigt kittlig. - ohh jaa! du kan kittla mig i luften och jag skrattar som bara den!
jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. - jag vill bli fotograf.. så jo det har jag!
mina svar är ärliga. - jaaa!

HAR DU NÅGONSIN?
Blivit arresterad? - nej
Blivit kär vid första ögonkastet? - Japp!
Sagt att du älskar någon utan att mena det? - nej.. om inte när man var liten räknar och var ihop med någon .. känns inte riktigt som man menar det på det sättet då.. :P
Busringt till någon? - nepp inte en ända gång!

 

BRUKAR DU?
Gnälla: nee
Skrika: ibland
Sova: jaa.. älskart'
Hata folk: hata är ett stort ord

Lita på folk: jag brukar lita på det flästa

VEM?
Saknar du: Pappa
Rörde dig sist: Min babe! (kameran...)
Gjorde dig riktigt glad senast: Hihi.. mamma
Fick du sms från senast: Klaran

HAR DU?
Egen dator: jepp. två!
Gjort bort dig rejält: jaaa! typ alltid
Bra självförtroende: rätt så
Sagt "jag älskar dig" till någon idag: ja i mina fantiseringar ;)

 

ÄR DU?
Hungrig: ne
Smart: brukar bli kallad dummer... hm.. det var svaret!
Barnslig: alltid!
Pratglad: ganska
Blyg: ja oftast.. fast inte med dem jag känner.. väl
Foto intresserad: Ja !!!!

Kär: Japp

Arg: nej



Mee =)


spraklig bänk

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

//


hm..horisont sne :(

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Har spelat ännu mer Mariokart och så har jag ätit mat.
Vad ska man hitta på egentligen...

Bloglovin!

Jag gör väldigt gärna bloglovinbyten så det är bara att ställa frågan eller kommentera här att du vill!
klicka på bilden ;)
Jag blir så glad att det är så många som tycker att jag har fin blogg och tar fina kort.. fast vem vet, det kanske bara är fjäsk för att jag ska kolla in deras blogg ... :/
Sånt hatas från min sida! om jag skriver det menar jag det verkligen!
Men jag får ju hoppas att ni menar det i alla fall ;)
Så idag har inte hänt så mycket än så länge.. Kom på nu att jag hade tänkt att gå up och fotografera om jag orka men jag glömde bort det ;)
Men jag har spelat Mariokart och spelat lite på ds:et och ja så sen har jag inte gjort så mycket mer.. :/
Jo moster kom ner en sväng och sa hej oxxå innan hon och kusinerna skulle åka.
Ha det så bra! <3
//


2 bilder fast 1 bild

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
//


Nu är jag vaken :D

God morning!
Har faktiskt sovit hela natten inatt.
Mår även lite bättre, har inte ont i kroppen längre är bara väldigt tät i näsan och väldigt väldigt lite ont i halsen.. fast det är för att jag andades med öppen mun under natten så det kommer gå över snart ;)
Men ja idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag har lovat syrran att jag ska spela mariokart med henne så ska jag även duscha sen vet jag inte ;)
Ha det så bra!


I can only cry when its raining

oto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
//


nyponsoppa

hej hej!
Tittar just nu på The holiday, har sett den förut men mamma tittade på den så var ju tvungen att kolla vidare för den e så bra! Så nu sitter jag i soffan med varm nyponsoppa och tittar på en bra film! :D
Plus att jag tror jag börjar få tillbaka febern igen.. :(
//


I know you know


Fastnat totalt i mariokart!

hellu!
bestämde mig för att ta en liten pause.. har suttit och spelat marikart i ungefär 2 ½ timma nu sammanlagt. fast jag har ätit än gång i mellan där oxxå :)
Hihi det är så himla kul!!! :D
Jag och mamma körde ett tag sen körde jag själv och sen kom syrran hem från mormor och då körde även vi tills typ nu ;)
Haha! super kul yeah!
Glöm inte att gå hit och kommentera!
skulle varit lite kul att få svara oxxå ;)
Men ha det så bra!

//

Titta vad jag har fått! :D

Hej igen!
Jag är så glad!
Jag fick detta av mamma :

Kommentera och ni får svar på fråga 1,2,3 osv..

För varje kommentar svarar jag på en fråga.

1. Är du Film-Nörd ?
2. Har du någonsin förlorat en nära vän?
3. När var sista gången du verkligen skrattat?
4. Något är fel, den första personen du vänder dig till?
5. Är det någon som inte gillar dig längre på grund av något du gjorde?
6. När var sista gången du grät mycket?
7. Är det någon du vill göra allt med?
8. Hur många kan du berätta allt för?
9. Har du någonsin sett en fallande stjärna?
10. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig?
11. Beskriv dig själv med ett ord?
12. Fullständigt namn?
13. Favoritlåt?
14. Favoritfärg?
15. Bästa vännen?
16. vems blogg är snyggast av de som kommenterat?
17. Är det någon du hatar som gillat denna status?
18. Gråter du ofta?
19. Vart bor du?
20. Vem kramade du senast?
21. Har du varit olyckligt kär någon gång?
22. Vem pratade du med senast?
23. Röker du?
24. Är du kär just nu?
25. Vem kan du berätta allt för?
26. Favorit djur?
27. Hur lång är du?
28. Vem äger ditt hjärta?
29. Favorit film?
30. Är du lättsårad?
31. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, på en skala 0-10?
32. Har mest minnen med?
33. Människor har du nyligen blivit mer "nära"?
34. En som du inte kan leva utan?
35. Hatar eller älskar du ditt liv?

Skit sjukdomar!

Hellu!
Idag blir nog inte så mycket gjort för min del. Fortfarande sjuk.. Varför?! Åh blir så arg!
jag vill inte alls vara sjuk nu.
Fast jag sitter och har lite kul i alla fall. sitter nämligen och spelar ett skit roligt spel på mitt nintendo DS. Det heter Space Chimps så är värt att köpa tycker jag!
Jag har totlat fastnat för det ;)
Men nu ska jag spela vidare..
Så vi ses senare förmodligen!
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm

//

Länkbyte med Fyrenittiosjuorna!

klicka på bilden för att komma till de här fyra tjejorna!
Rolig blogg!

Förmodligen sjuk?

hej på er sötisar! <3
Är nog lite smått sjuk jag.. Har jätte ont i min kropp och är förskyld :(
Plus att jag mådde nyss väldigt illa ...
Super surt eftersom moster kommer imorgon. Och Celine och Maxime o moster åker hem på Onsdag..
Vill inte detta nu! vill ju njuta av det nya året genom att ha ett bra jullov men ja det går ju väldigt bra det..
Skulle inte heller frövåna mig om det kommer snö imorn bara för att jag inte kan gå ut när jag känner så här..
Fast kommer nog i alla fall gå ut på gården åt minstonde för att få något kort på förra/ detta årets första snö!
Men nu ska jag försöka klämma i mig en macka
ha det så gott!

Bad picture i know
Okay om man skriver engelska på ett ställe då skriver man det här med ;)
pratar med Klara på msn och på engelska

Checka in!!

http://johaaaaannaas.blogg.se/
http://now-and-then.bloggplatsen.se/
http://huesblogg.blogg.se/
http://hannaaugustsson.bloggplatsen.se
Några av mina kompsiar har oxxå bloggar! värt att kika in! :)
Sen följer jag en masssa andra på bloglovin oxxå :
Foto:
http://fireflybaby.blogg.se/
http://antonsfoto.webblogg.se
http://nexttotheblueeyes.blogg.se/
http://michaeladahlstrom.se/
http://stargirlphoto.blogg.se
http://wangbergphoto.blogg.se/
Massa fler!
Andra(byten oxxå) :
http://fokis.se/
http://tinanj.se
Och en del till!

//


Nya jeans

249:- kappahl
249:- kappahl
//

Stan ;)

Hej hej!
Nu harjag precis varit på stan med mormor och alldeles snart ska jag springa ner igen med syrran och mamma :) vi ska prova lite kläder och så på kappahl så kanske blir något nytt ;)
Men vi ses kanske senare har inte så mycket att skriva just nu känner jag ;)

gó natt!

Som rubriken lyder..
kramis//

bort med texten i headern!

  • Gå in på kodmallar, framsida
  • Hitta koderna där det står så här :
<div id=”header”>
<h1><a href=”${BlogUrl}”>${BlogTitle}</a></h1>
<h2>${BlogDescription}</h2>
</div>
  • ta bort det som står i mitten så att detta finns kvar:
<div id=”header”>
</div>
  • Sen är det bara att göra så i alla andra kodmallar oxxå!
Kul att få hjälpa till!
<div id=”header”>
<h1><a href=”${BlogUrl}”>${BlogTitle}</a></h1>
<h2>${BlogDescription}</h2>
</div>

Vill du ändra antalet "senaste inlägg" ? kolla bara här

  1. Gå in på "Design" och sedan vidare till  "Kodmallar".
  2. Leta upp detta: <div>Senaste inläggen</div>
    lite längre ner finns detta:
    <tag:recentlist limit="20">
  3. Där kan du ändra hur många inlägg som ska synas under "senaste inläggen". Vill du t.ex. att 10 inlägg ska visas under ska det alltså stå: <tag:recentlist limit="10">
  4. Och glöm inte att spara kodmallen!
Kul att hjälpa till!

Nyårsafton 2011-2012

*
*
*
*
*
*
Foto: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Foton: Jag
Redigering: Jag
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 18-200mm
Kramis // 

_______Summer picture______


tappar nog byxorna

Hej hopp allesammans som hittat till min blogg!
Jag är nog lite överdrivet glad idag fast ser lite negativt på att dagen kommer bli trist fram tills kusinerna kommer ;)
Kusinerna ska stanna här tills Onsdag tror jag :D
Håller just nu på att redigera lite bilder från igår :) tycker ite raket-bilderna blev så bra men ska försöka ladda upp någon som kanske blev någolunda bra ;)
Men hoppas ni får en riktigt trevlig dag! <33

Här står vi och tittar på raketerna :) haha, tappar typ byxorna på denna bild jue ;)

Celine,Matilda,Maxime och Jag
Nyårskvällsmat TOAST!



Outfiten ;)

Tröja: New Yorker, 49:-
Byxor: HM, 199:-

Droppen

God Morgon!
Hoppas alla sovit gott den första natten för 2012 :D
Själv har jag inte sovit så bra själv.. :( hade en mardröm.
Men hoppas ni tar första dagen 2012 på ett bra sett! :D

2012

hej allihopa! Nu är det nytt år och det firades med en skål och fina raketer på hela himlen! Är det bara jag som älskar raketer! De är så coola. Jag hade med mig kameran så hoppas det i alla fall blev någon bra bild :) men det kollar jag imorgon för det orkar jag inte göra nu. Jag fryser så ligger nu i min onepiece och smsar med gott folk! Kramis!

RSS 2.0